Τρία ελληνικά νησιά στους 14 φθηνότερους προορισμούς της Ευρώπης - iefimerida.gr

Τρία ελληνικά νησιά στους 14 φθηνότερους προορισμούς της Ευρώπης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλάζει το κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα και ο τουρισμός επιστρέφει στη χώρα αναφέρεται η γερμανική εφημερίδα Tageesspiegel, η οποία επισημαίνει ότι η εικόνα της χώρας έχει πλέον βελτιωθεί, ενώ παράλληλα ταξιδιωτικός ιστότοπος, κατατάσσει τρία ελληνικά νησιά στους 14 φθηνότερους προορισμούς της Ευρώπης.

Η εφημερίδα Tagesspiegel, σε άρθρο της με τίτλο «Ελπίδες στο καλοκαίρι», αναφέρεται στο βελτιωμένο τουριστικό κλίμα της χώρας τονίζοντας: «Πέρυσι τα τηλεοπτικά πλάνα με τις οδομαχίες στην Αθήνα, τα πρωτοσέλιδα, οι συνεχείς απεργίες καθώς και ο φόβος για το ενδεχόμενο πτώχευσης της χώρας απέτρεψαν πολλούς τουρίστες να επισκεφθούν την Ελλάδα. Ο τουρισμός μειώθηκε κατά 5,5% σε 15,5 εκ. Όμως η εικόνα της Ελλάδας έχει πια βελτιωθεί».

Παράλληλα, ο ταξιδιωτικό ιστότοπος Trivago, μετά από έρευνα του αναφέρει πως οι τιμές των ξενοδοχείων στην Ελλάδα έχουν μειωθεί σε σχέση με πέρυσι κατά 15,2%, ενώ ανάμεσα στους 14 φθηνότερους προορισμούς στην Ευρώπη η Κως βρίσκεται στην πέμπτη θέση, η Μήλος στην έκτη και η Ρόδος στην όγδοη θέση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ