Αστυνομικοί κατηγορούνται οτι βιάζουν γυναίκες συναδέλφους τους - iefimerida.gr

Αστυνομικοί κατηγορούνται οτι βιάζουν γυναίκες συναδέλφους τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τις καταγγελίες γυναίκας, πρώην αστυνομικού για βιασμό συναδέλφου της από άντρες αστυνομικούς. Το περιστατικό είναι ένα από τα πολλά που φέρνει στη δημοσιότητα μιλώντας στο γαλλικό ραδιόφωνο RMC, η Sihem Souid, η οποία υπηρετούσε μέχρι πρόσφατα στο Παρίσι.

Η πρώην αστυνομικίνα, κατήγγειλε ότι συνάδελφοι της, παρενοχλούν σεξουαλικά τις γυναίκες αστυνομικούς.

Όπως υποστηρίζει η ίδια, η γυναίκα είχε καταγγείλει τον βιασμό, αλλά η αστυνομία φρόντισε να συγκαλύψει την υπόθεση και η αστυνομικός πήρε μετάθεση σε άλλο τμήμα.

Η Souid, έχει γράψει και βιβλίο με τίτλο «Omerta στην αστυνομία», όπου περιγράφει τις ρατσιστικές και σεξιστικές συμπεριφορές στην αστυνομία.

Η αστυνομική ένωση «Unite Police», κατηγόρησε την Souid ότι δεν έχει δώσει κανέναν αποδεικτικό στοιχεία για όσα ισχυρίζεται, «Ή έχει αποδεικτικά στοιχεία, και πρέπει να τα πει, ή αν δεν έχει, καλύτερα να κλείσει το στόμα της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρίσι αστυνομία Κόσμος βιασμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ