Συνέχεια της κόντρας κυβέρνησης με ΕΣΗΕΑ – Για κουτοπονηριές μίλησε ο Κεδίκογλου - iefimerida.gr

Συνέχεια της κόντρας κυβέρνησης με ΕΣΗΕΑ – Για κουτοπονηριές μίλησε ο Κεδίκογλου

Συνέχεια της κόντρας κυβέρνησης με ΕΣΗΕΑ – Για κουτοπονηριές μίλησε ο Κεδίκογλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ακόμα επεισόδιο στην κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την ΕΣΗΕΑ, είναι πιθανό να δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Κίνα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου προσπαθώντας να προλάβει ένα ενδεχόμενο black out της δημόσιας τηλεόρασης κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του κ. Σαμαρά, έκανε λόγο για «κουτοπονηριές» από την πλευρά της Ενωσης Συντακτών.

«Οι κουτοπονηριές της διοίκησης της ΕΣΗΕΑ δεν μπορούν να κρύψουν την προσπάθειά της να επιβάλλει και πάλι "σκοτάδι" στις διεθνείς κινήσεις του πρωθυπουργού», σημείωσε ο κ. Κεδίκογλου υπενθυμίζοντας αντίστοιχα περιστατικά κατά την επίσκεψη της Άνγκελας Μέρκελ και του Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα.

«Για άλλη μια φορά θέλουν να πλήξουν την εικόνα της χώρας προκειμένου να εξυπηρετήσουν μικροκομματικά συμφέροντα. Δεν θα τους το επιτρέψουμε», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ