Εκκληση Σαμαρά για τον τουρισμό: Πρέπει όλοι οι Ελληνες να βοηθήσουν - iefimerida.gr

Εκκληση Σαμαρά για τον τουρισμό: Πρέπει όλοι οι Ελληνες να βοηθήσουν

Εκκληση Σαμαρά για τον τουρισμό: Πρέπει όλοι οι Ελληνες να βοηθήσουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απευθυνόμενος σε κάθε επαγγελματία και κάθε πολίτη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζήτησε να βοηθήσουν για την καλή εικόνα της Ελλάδας, κατά την τουριστική περίοδο.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για τον τουρισμό, ο πρωθυπουργός ανέφερε πως φέτος θα έχουμε 17 εκατ. τουρίστες, κάτι που, όπως είπε, είναι ψήφος εμπιστοσύνης για τη χώρα, ρευστότητα και χρήμα για την αγορά, καθώς και καινούργιες υγιείς θέσεις εργασίας.

Ο κ. Σαμαράς σημείωσε παράλληλα ότι η εικόνα της χώρας δεν είναι μόνο ευθύνη της Πολιτείας και τόνισε πως για να έχουμε και του χρόνου τόσους και ακόμα περισσότερους τουρίστες, θα πρέπει να προσέξουμε την ποιότητα των υπηρεσιών και των ελληνικών προϊόντων, τις τιμές, την ασφάλεια των επισκεπτών και την καθαριότητα στις πόλεις και τις παραλίες.

«Παρακαλώ όλους τους Ελληνες επαγγελματίες, την τοπική Αυτοδιοίκηση, κάθε Ελληνα, να βοηθήσουν για το καλό της πατρίδας, ώστε να ακτινοβολήσουμε σε όλους τους ξένους τον καλύτερο εαυτό μας. Να αναγνωριστεί η Ελλάδα ως ομορφιά, ποιότητα, πολιτισμός, ευγένεια, φιλοξενία», επισήμανε ο κ. Σαμαράς, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε αυτό το σχέδιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ