Αυτός είναι ο δολοφόνος των Ιωαννίνων - Λήστεψε, σκότωσε και απειλούσε να τους τινάξει στον αέρα - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο δολοφόνος των Ιωαννίνων - Λήστεψε, σκότωσε και απειλούσε να τους τινάξει στον αέρα

Αυτός είναι ο δολοφόνος των Ιωαννίνων -Λήστεψε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 30χρονος δολοφόνος των Ιωαννίνων ήταν αποφασισμένος για όλα και όπως φαίνεται δεν θα δίσταζε ούτε λεπτό να χρησιμοποιήσει ακόμα και τις χειροβομβίδες που είχε προκειμένου να τινάξει στον αέρα ένα ολόκληρο χωριό.

Με την κυνικότητα που περιέγραψε το διπλό έγκλημα στους αστυνομικούς, αμέσως μετά τη σύλληψή του, με την ίδια κυνικότητα εμφανίστηκε κι ενώπιον του Εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, μετά τη ληστεία στο καφενείο και τη διπλή δολοφονία ο δράστης είπε πως εισέβαλε και σε ένα ακόμη σπίτι και λήστεψε μια 63χρονη. «Τη γυναίκα δεν τη σκότωσα, γιατί μου πρόσφερε φαγητό. Δεν μου έχει προσφέρει κανείς μια μπουκιά ψωμί» είπε κατά τη διάρκεια της προανακριτικής του ομολογίας ο Αλβανός αφήνοντας άφωνους τους αστυνομικούς, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Στην Ελλάδα έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του κι αρκετά από αυτά τα πέρασε στις φυλακές καθώς από νωρίς είχε μπλεχτεί σε σκληρές ομάδες που έκαναν ληστείες και κλοπές σύμφωνα με το epiruspost.gr.

Μόλις στα τέλη Φεβρουαρίου είχε απελαθεί στην Αλβανία, ωστόσο επέστρεψε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ