Με καρκίνο του θυρεοειδούς διεγνώσθη κοκκινομάλλα σουπερμόντελ [εικόνες] - iefimerida.gr

Με καρκίνο του θυρεοειδούς διεγνώσθη κοκκινομάλλα σουπερμόντελ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει επιβεβαίωσε η 44χρονη πλέον Άντζι Έβερχαρτ, γνωστή από τις φωτογραφήσεις της στο Sports Illustrated και ταινίες όπως το Last Action Hero και το Payback (καθώς επίσης και την σχέση της με τον Σταλόνε).

«Η Άντζι θέλει να δώσει τέλος στις φήμες για την υγεία της που κυκλοφορούν. Θέλει να ξέρουν οι πάντες ότι όντως πάσχει από καρκίνο του θυρεοειδούς, αλλά η πρόγνωση της είναι πολύ καλή». Αυτό δήλωσε η πλέον γνωστή κοκκινομάλλα των 90s μέσα από ανακοίνωσή τους εκπροσώπου τύπου της στο Extra.

Προσθέτοντας πως «Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ που την κουράρει, σε λίγες εβδομάδες θα μπορεί να επιστρέψει στην δουλειά και στα καθήκοντα της ως μαμά».

Ο λόγος που η Έβερχαρτ, γνωστή κυρίως από τις σχέσεις της με σταρ όπως οι Τζακ Νίκολσον, Σιλβέστερ Σταλόνε και Κέβιν Κόστνερ, αποφάσισε να βγει και να μιλήσει είναι γιατί «Θέλει να ενθαρρύνει τον κόσμο να μάθει περισσότερα πράγματα για την πρόληψη του καρκίνου και την έγκαιρη διάγνωση του».

Με καρκίνο του θυρεοειδούς διεγνώσθη κοκκινομάλλα σουπερμόντελ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ