«Δεν μας αφορά η υπόθεση των στημένων» - iefimerida.gr

«Δεν μας αφορά η υπόθεση των στημένων»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πόλεμο λάσπης στον Ολυμπιακό και τον ίδιο, που έχει αρχίσει από το Φεβρουάριο, έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης με σύντομη δήλωσή του στο περιθώριο της παρουσίασης του Λιούμπομιρ Φέισα.

«Η υπόθεση των στημένων αγώνων ούτε μας αφορά, ούτε μας αγγίζει. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει το οποιοδήποτε αδίκημα. Τα ίδια επικοινωνιακά κέντρα που ξεκίνησαν τον πόλεμο λάσπης το Φλεβάρη, συνεχίζουν και τώρα», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ για τη μεταγραφή του Σέρβου μέσου είπε πως «... δεν επηρεαζόμαστε από την επικαιρότητα και αυτά που ακούμε».

Παρών στη συνέντευξη Τύπου ήταν και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που μπλέκεται στο σκάνδαλο που ξέσπασε, χωρίς όμως να κάνει κάποια δήλωση. Ο διεθνής αμυντικός νωρίτερα είχε περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ και συναντήθηκε για την υπόθεση με τους νομικούς του συλλόγου, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Μώραλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μαρινάκης στημένα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ