Η Παπαρίζου περιγράφει το πώς της έκανε πρόταση γάμου ο σύντροφός της - iefimerida.gr

Η Παπαρίζου περιγράφει το πώς της έκανε πρόταση γάμου ο σύντροφός της

Η Παπαρίζου περιγράφει το πώς της έκανε πρόταση γάμου ο σύντροφός της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της Ανδρέας Καψάλης και το ενδεχόμενο να αποκτήσει σύντομα ένα παιδί, μίλησε η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελενα Παπαρίζου.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Οk» χαρακτήρισε τον Ανδρέα Καψάλη «οικογένειά της» λέγοντας πως «από την στιγμή που συζούμε και είναι ο πρώτος άνθρωπος που βλέπω το πρωί που ξυπνάω και ο τελευταίος πριν κοιμηθώ, σαφώς είναι οικογένειά μου».

Η Ελενα Παπαρίζου με αποκαλυπτική διάθεση αναφέρθηκε και στην πρόταση γάμου που της έκανε ο καλός της και στο δαχτυλίδι που της χάρισε. «Επίσημος αρραβώνας δεν έχει γίνει. Μου έκανε δώρο ένα δαχτυλίδι και μου είπε: "Ελενάκι μου, θέλω να ζήσω την υπόλοιπη μου ζωή μαζί σου, γιατί δεν μπορώ να τη φανταστώ χωρίς εσένα". Και έτσι όπως μου έδινε το δαχτυλίδι του είπα: "Ανδρέα μου, ούτε εγώ μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα" και τη φόρεσα τη βέρα. Είναι σαν να έχει γίνει μία πρόταση γάμου, χωρίς να έχουμε ορίσει ημερομηνία. Αυτό που θέλω είναι να παραμείνουμε πολύ καλά μαζί και να καταλήξουμε στον γάμο και όχι στο διαζύγιο! Να κάνουμε μία πολύ ωραία οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια

Παράλληλα, η Ελενα Παπαρίζου, στην ίδια συνέντευξη, δεν έκρυψε την επιθυμία της να γίνει μαμά: «Είναι μεγάλη ευλογία να κάνεις τα δικά σου παιδιά! Κι αν δεν μπορείς, να υιοθετήσεις, κι αυτό είναι εξίσου σπουδαίο! Πιστεύω ότι θα είμαι εξαιρετική μάνα και έχω διαλέξει τον εξαιρετικό παρτενέρ για να κάνω παιδιά μαζί του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ