Peugeot 308: Νέα γενιά, με ριζικές αλλαγές παντού - iefimerida.gr

Peugeot 308: Νέα γενιά, με ριζικές αλλαγές παντού

Peugeot 308: Νέα γενιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την καινούργια γενιά του 308 παρουσίασε επίσημα η Peugeot, αποκαλύπτοντας τις πρώτες φωτογραφίες του και δίνοντας στη δημοσιότητα τα αρχικά του στοιχεία.

Έτσι λοιπόν και σύμφωνα με αυτά το επιτυχημένο μικρο-μεσαίο γαλλικό μοντέλο έχει μεγαλώσει αρκετά, καθώς το μήκος του φτάνει πλέον τα 4,25 μέτρα. Παράλληλα έχουν μεγαλώσει και οι χώροι που διαθέτει τόσο για επιβάτες όσο και για τις αποσκευές τους, με το πορτμπαγκάζ των 470 λίτρων να το φέρνει στην πρώτη θέση της κατηγορίας του σε αυτόν τον τομέα. Στον εσωτερικό του διάκοσμο ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη στο ταμπλό, η σχεδίαση σύμφωνα με τους Γάλλους είναι τέτοια ώστε να ξεκουράζει τον οδηγό, ενώ έμφαση έχει δοθεί και στην ποιότητα.

Αισθητικά το καινούργιο 308 ακολουθεί τη σύγχρονη και φρέσκια εικόνα που λάνσαρε το 208, ενώ οι προβολείς LED θα είναι στάνταρ στις περισσότερες εκδόσεις εξοπλισμού. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι η βάση του είναι το νέο πλαίσιο της μάρκας, αυτό με τον κωδικό EMP2 που εξασφαλίζει για την περίπτωση μια μείωση του βάρους κατά 140 κιλά, σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο.

Η δίαιτα αυτή έχει θετικές συνέπειες και στη μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών CO2, ενώ η γκάμα των κινητήρων του καινούργιου 308 θα αποτελείται από όλα τα γνωστά σύνολα των Γάλλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ