Επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Δάφνη - iefimerida.gr

Επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Δάφνη

Μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Δάφνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγνωστοι έριξαν βόμβα μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Δάφνη, επί της οδού Χίου 36. Η επίθεση έγινε λίγο μετά τη μια μετά τα μεσάνυχτα.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. Επί τόπου έφτασε κλιμάκιο της πυροσβεστικής που κατάφερε και κατέσβησε τη φωτιά.

ΣΥΡΙΖΑ: Επιχειρούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο της Αριστεράς

«Σοβαρές ζημιές υπέστησαν από εκρηκτικό μηχανισμό τις πρώτες πρωινές ώρες τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ στην περιοχή της Δάφνης. Αποτέλεσμα της έκρηξης ήταν να προκληθεί πυρκαγιά η οποία αντιμετωπίστηκε με παρέμβαση των γειτόνων» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του για τον εμπρησμό στα γραφεία του κόμματος στη Δάφνη.

«Είναι φανερό πως οι εμπνευστές τέτοιου είδους επιθέσεων αποσκοπούν στο τρομοκρατήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και τον κόσμο της Αριστεράς. Ματαιοπονούν. Ο αγώνας για την υπεράσπιση του κόσμου της εργασίας και της δημοκρατίας δεν κάμπτεται.

Καλούμε την κυβέρνηση, χωρίς κανενός είδους καθυστέρηση, να αναζητήσει τους δράστες της χθεσινής βομβιστικής επίθεσης» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ