Σαμαράς: Αυτό που προέχει, είναι η ηρεμία των παιδιών στις Πανελλαδικές - iefimerida.gr

Σαμαράς: Αυτό που προέχει, είναι η ηρεμία των παιδιών στις Πανελλαδικές

Σαμαράς: Αυτό που προέχει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθησή του πως αυτό που προέχει είναι η ηρεμία των μαθητών και των οικογενειών τους και η απρόσκοπτη διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μέσω των συνεργατών του.

Πάνω σε αυτή τη λογική και προκειμένου να μη χαθεί καθόλου πολύτιμος χρόνος και επικρατήσει αβεβαιότητα, η κυβέρνηση αποφάσισε την επιτάχυνση των σχετικών διαδικασιών, ακόμα και με το μέτρο της επιστράτευσης.

Στο Μέγαρο Μαξίμου δηλώνουν πως είναι αποφασισμένοι να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται από το πρωί στο γραφείο του και είναι σε συνεχή επαφή με τους στενούς του συνεργάτες και υπουργούς της κυβέρνησης με στόχο να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες και να προχωρήσει άμεσα το κυβερνητικό έργο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ