Καμίνης: Ο Μιχαλολιάκος με απείλησε ότι δεν θα μπορώ πλέον να κυκλοφορώ [βίντεο] - iefimerida.gr

Καμίνης: Ο Μιχαλολιάκος με απείλησε ότι δεν θα μπορώ πλέον να κυκλοφορώ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρά εναντίον της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος υποστηρίζει πως ο Νίκος Μιχαλολιάκος τον απείλησε.

«Εκτοξεύονται συνεχώς απειλές από τη Χρυσή Αυγή. Απειλήθηκα από τον επικεφαλής του κόμματος ότι δεν θα τολμήσω να κυκλοφορήσω στην Αθήνα. Δεν επιτρέπεται ο αρχηγός ενός κόμματος να απειλεί τον δήμαρχο της πόλης ότι δεν θα μπορεί, πλέον, να κυκλοφορεί» δήλωσε ο Γιώργος Καμίνης στη διάρκεια συνέντευξής του στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το εάν ο Γιώργος Γερμενής πήγε να τραβήξει όπλο, ο κ. Καμίνης απάντησε «ναι, αποπειράθηκε να βγάλει όπλο».

Τέλος, ο δήμαρχος αναφερόμενος στο ζήτημα σχετικά με τις δηλώσεις της Κικής Δημουλά για την Κυψέλη και τους μετανάστες, ο κ. Καμίνης εξέφρασε την επιθυμία να τη συναντήσει και εκτίμησε ότι αν η ίδια γνώριζε ότι τα όσα είπε θα βρίσκονταν στο μικροσκόπιο θα ήταν πιο προσεκτική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ