Τα ζώδια του Σαββάτου 11 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 11 Μαΐου

Τα ζώδια του Σαββάτου 11 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Ξεκαθαρίστε πρώτα με υποθέσεις που εκκρεμούν και μετά προχωρήστε μπροστά. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για όσους από εσάς θέλετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να σταθεροποιήσετε μια σχέση. Ο επαγγελματικός τομέας μετά από μια μεγάλη περίοδο έντονης στασιμότητας και άγχους, επιτέλους αρχίζει να ισορροπεί. Υπομονή σύνεση και μεθοδικότητα είναι ο κατάλληλος τρόπος για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα σας απασχολούν αυτήν την περίοδο. Φροντίστε να πετύχετε καλύτερους όρους, γιατί θα ευνοηθείτε και εσείς από τις συμφωνίες.

Ταύρος

Αποφύγετε να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα μαζί. Καλό θα ήταν λοιπόν να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με δουλειές και συνεργασίες που ήδη υπάρχουν από το παρελθόν παρά να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούργιο. Μια σχέση σας από το παρελθόν θα σας απασχολήσει πάλι και θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά την επανασύνδεση με το πρόσωπο αυτό. Προσπαθήστε να χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας, γιατί θα έχετε πολλά έκτακτα έξοδα αυτές τις μέρες. Στα οικονομικά σας, διανύετε μια περίοδο στην οποία τα έξοδα θα είναι πολύ αυξημένα και τα έσοδα σας δεν θα μπορούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις σας.

Δίδυμοι

Αντιμετωπίστε με υπομονή κάποιες καταστάσεις που θα συμβούν με συναδέλφους στη δουλειά σας και κρατήστε ουδέτερη στάση. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις. Μην προβείτε σε καμία συμφωνία και προπαντός μην υπογράψετε κανέναν οικονομικό διακανονισμό, αυτήν την περίοδο. Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, είτε να επισημοποιήσετε την σχέση σας, ή να συμβιώσετε με τον σύντροφο σας. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε εγκρατείς και να μην ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματα σας.

Καρκίνος

Μην ρισκάρετε όμως παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις τώρα, ακόμα κι αν όλα δείχνουν ευνοϊκά. Οι αδέσμευτοι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές, με αποτέλεσμα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Προσέξτε μην φερθείτε σαν μικρά παιδιά σε κάποιες αγορές και χρησιμοποιήσετε τα ψώνια ως μέσο ψυχοθεραπείας. Στη δουλειά σας θα κουραστείτε με τις ευθύνες που θα αναλάβετε και καλό είναι να λειτουργήσετε με την λογική και να εξετάσετε τα πάντα, πριν κάνετε οποιοδήποτε βήμα.

Λέων

Η ερωτική σας ζωή βρίσκετε σε ισορροπία αν και κάποια πράγματα δεν σας ταιριάζουν και θα θέλατε να τα αλλάξετε. Οι αστρολογικές όψεις που διαμορφώθηκαν αυτήν την περίοδο έχουν έναν και μοναδικό σκοπό, να επανεξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες. Προς το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιαστούν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα στα οικονομικά και η ψυχολογία σας θα ανέβει κατακόρυφα. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα αντιμετωπίσετε ξαφνικές εκρήξεις ζήλιας από τον σύντροφο σας, με αφορμή κάποιες εξόδους σας με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, γιατί νοιώθει παραμελημένος τον τελευταίο καιρό.

Παρθένος

Θα υπάρξουν ευκαιρίες για σημαντικές επαφές ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείτε και αξιόλογες προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ο έρωτας και η περιπέτεια θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Στα ερωτικά σας, θα υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σας καθώς θα θελήσετε να του επιβληθείτε. Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα πάρετε αρκετές επιβεβαιώσεις μέσα από τα φλερτ.

Ζυγός

Η κοινωνική ζωή, οι συναντήσεις με φίλους και η συλλογική δουλειά ευνοούνται. Ο ερωτικός τομέας είναι αλήθεια ότι δεν είναι στις προτεραιότητές σας αυτήν την περίοδο. Προωθήστε τα σχέδια σας και να θυμάστε πως οφείλετε στον εαυτό σας να βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Σημαντικό είναι να διατηρήσετε μια καλή ισορροπία και να εναλλάσσετε τις δραστηριότητες σας με περιόδους ανάπαυσης. Χειριστείτε αυτήν την πιθανότητα με επιχειρήματα και καλή διάθεση και όλα θα πάνε καλά.

Σκορπιός

Εξαπατήσεις, ψευδαισθήσεις και λάθη είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα αυτήν την περίοδο. Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα για να πετύχετε τις αλλαγές στη ζωή σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ξεπεράστε τις παλιές σας νοοτροπίες και αφήστε τον εαυτό σας να ερωτευθεί ξανά. Όσοι θέλετε να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά καλή. Στον οικονομικό σας τομέα, προσπαθήστε να περιορίσετε στο ελάχιστο όλες τις αγορές και κρατήστε μια στάση αναμονής με τα χρήματα σας γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα και θα πιεστείτε.

Τοξότης

Η ερωτική σας ζωή φαίνεται ότι σταθεροποιείται. Η προσωπική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο αυτήν την περίοδο. Ο ερωτικός τομέας θα βρίσκεται στο ζενίθ. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, αυτή η ημέρα θα σας φέρει τη χαρά που περιμένατε από καιρό. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον οικονομικό τομέα για να μην έχετε απώλειες από εκεί που δεν το περιμένετε.

Αιγόκερως

Τα οικονομικά θα συνεχίσουν για αρκετούς από εσάς να αποτελούν πονοκέφαλο ενώ σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν στη δουλειά. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στο κοντινό σας περιβάλλον και θα συσφίξετε περισσότερο τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Τον περισσότερο καιρό θα είστε διπλωματικός και συμπαθητικός στους άλλους. Φανείτε προσεκτικοί στο χειρισμό των οικονομικών σας και μην προβείτε σε αλόγιστες σπατάλες. Φροντίστε να τακτοποιήσετε ο,τι εκκρεμότητες αφορούν τα οικονομικά σας.

Υδροχόος

Αρκετοί από εσάς ίσως να έχετε την τάση να απομονωθείτε προκειμένου να σκεφτείτε σε βάθος κάποια πράγματα. Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα απολαύσετε όμορφες στιγμές. Ο Ερμής που βρίσκετε στο ζώδιο σας, μέχρι τις 25 του μήνα θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, αυξάνοντας τις φιλικές σας επαφές. Προσέξτε λίγο την υγεία σας και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση και σωστή διατροφή. Στα οικονομικά σας θα παρουσιαστεί άνοδος και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα.

Ιχθείς

Αναμένονται πολλά και σημαντικά ξεκαθαρίσματα. Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και θα δείτε καλύτερα ποιος άνθρωπος ταιριάζει να είναι δίπλα σας. Είστε από εκείνους που αυτό το διάστημα ευνοήστε. Ερωτικά, ενώ τα πράγματα μέσα στην σχέση σας θα αρχίσουν να στρώνουν, εσείς θα νιώθετε ακόμα ανασφάλεια και απογοήτευση που όμως δεν θα έχει υπόβαθρο τώρα πια. Η συνεννόηση με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι καλή αρκεί να πιστεύετε στη σχέση σας.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ