Το ξεκαρδιστικό πρώτο tweet του Γαβαλά μετά από ένα χρόνο σιωπής [εικόνα] - iefimerida.gr

Το ξεκαρδιστικό πρώτο tweet του Γαβαλά μετά από ένα χρόνο σιωπής [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις χειροπέδες που του φόρεσαν αστειεύτηκε ο Λάκης Γαβαλάς μέσω tweet στον προσωπικό του λογαριασμό. Το πρώτο «τιτιβισμά» του από τις 28 Απριλίου του 2012.

«Άραγε κοιμούνται ήσυχοι όσοι έφεραν την εταιρεία σε αυτή την κατάσταση; Αν ναι, τότε ζω την αλήθεια και όχι κακό όνειρο. Όσο για μένα προσωπικά, βρίσκομαι σε ανοσία. Μπορείτε να χαίρεστε τόσο όσο και να λυπάστε».

Αυτό είναι το τελευταίο tweet που έστειλε από τον λογαριασμό του ο Λάκης Γαβαλάς τον Απρίλιο του 2012. Και μετά επικράτησε απόλυτη σιωπή για ένα ολόκληρο χρόνο.

Όλα αυτά μέχρι χθες (09/05) όταν και έγραψε «Τελικά βαρέθηκα αυτή την μόδα. Νομίζω πρέπει να αλλάξω κόσμημα». Ποστάροντας μια φωτογραφία που τον δείχνει να φοράει χειροπέδες.

Τα σχετικά δημοσιεύματα τον θέλουν να τουιτάρει μέσα από τον Κορυδαλλό. Κάτι που, προφανώς, δεν επιτρέπεται. Άλλωστε μπορεί να υπάρχει και πιο απλή εξήγηση. Όπως π.χ. ότι υπαγόρευσε το συγκεκριμένο tweet σε κάποιον συνεργάτη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, αν όντως το έστειλε ο ίδιος, ότι όλη η περιπέτεια που περνάει δεν τον έχει κάνει να χάσει το γνωστό χιούμορ του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κορυδαλλός tweet Λάκης Γαβαλάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ