Γκέι αποκάλυψε ότι είναι παντρεμένος σταρ του αμερικάνικου ποδοσφαίρου [βίντεο] - iefimerida.gr

Γκέι αποκάλυψε ότι είναι παντρεμένος σταρ του αμερικάνικου ποδοσφαίρου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θάρρος να παραδεχθεί ότι είναι γκέι -μετά τον Τζέισον Κόλινς των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς- βρήκε και ο ταλαντούχος Κέβιν Γκρέισον, MVP της ιταλικής λίγκας αμερικάνικου ποδοσφαίρου που φέτος αναμένεται να λάβει μέρος στο NFL. Κάτι που δεν έγινε εδώ και δυο χρόνια λόγω τραυματισμού.

«Όταν είσαι αθλητής, θέλεις να είσαι αθλητής. Να γίνεις γνωστός για τα επιτεύγματά σου εντός γηπέδου και όχι να σε μπραντάρουν τα μίντια ως 'αυτός ο γκέι αθλητής'. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω μιλήσει δημόσια μέχρι τώρα για την σεξουαλικότητά μου. Γιατί δεν θέλω το θέμα αυτό να μονοπωλήσει την συζήτηση και να έρχονται μετά συνέχεια δημοσιογράφοι να με ρωτάνε πως με αντιμετωπίζουν οι συμπαίκτες μου, τι γίνεται στα αποδυτήρια κτλ».

Αυτό δήλωσε ο Κέβιν Γκρέισον, πρώην σταρ του πανεπιστημίου του Ρίτσμοντ που -μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο το 2011- αναγκάστηκε να πάει να κάνει το «αγροτικό» του στους Parma Panthers στην Ιταλία (όπoυ και αναδείχθηκε MVP). Ενώ φέτος, που το γόνατό του είναι καλά, αναμένεται να καταφέρει επιτέλους να μπει στο NBA.

Εκεί που, όπως δήλωσε, υπάρχουν αρκετοί gay παίκτες σε ομάδες. Τα ονόματα των οποίων, ωστόσο, δεν σκοπεύει ποτέ να αποκαλύψει.

Άξιο επισήμανσης είναι ότι ο ύψους 192 εκατοστών Γκρέισον έχει υπάρξει στο παρελθόν παντρεμένος, δηλώνοντας σε παλιότερη συνέντευξή του «Είμαι κάτι πολύ παραπάνω από ένας αθλητής. Είμαι ένας ώριμος άντρας που έχει παντρευτεί σε νεαρή ηλικία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ CBS ΝFL Κέβιν Γκρέισον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ