Θα παραλύσει η Αθήνα για 48 ώρες - iefimerida.gr

Θα παραλύσει η Αθήνα για 48 ώρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 28 και 29 Ιουνίου, που αναμένεται να ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο, οι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν εξαγγείλει 48ωρες κινητοποιήσεις ενώ και οι Αγανακτισμένοι θα κλιμακώσουν και πάλι για δύο μερόνυχτα τη δράση τους καθώς σκοπεύουν να περικυκλώσουν εκ νέου τη Βουλή.

Κάλεσμα για «48 ώρες στο δρόμο» και περικύκλωση της Βουλής την ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος απευθύνουν τα μέλη του κινήματος των «Αγανακτισμένων», προαναγγέλλοντας διήμερο κινητοποιήσεων στις 28 και 29 Ιουνίου.

Οι «Αγανακτισμένοι», που κλείνουν πλέον ένα μήνα παραμονής στην πλατεία Συντάγματος με νέο τους ψήφισμα για τις κινητοποιήσεις της Τρίτης-Τετάρτης, καλούν σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια και στην 48ωρη απεργία που έχουν εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ενώ εκφράζουν την επιθυμία τους να προσπαθήσουν να αποκλείσουν και πάλι το Κοινοβούλιο. Το ψήφισμα αναφέρει χαρακτηριστικά «Την ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου περικυκλώνουμε τη Βουλή, στέλνουμε το μήνυμα ότι ο λαός το απορρίπτει», ενώ υπάρχει έκκληση για μη χρήση βίας από την αστυνομία που την καλούν «να σεβαστεί αυτή τη φορά τη θέληση του λαού και την συνταγματικά κατοχυρωμένη λαϊκή κυριαρχία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ