Τα ζώδια της Παρασκευής 10 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 10 Μαΐου

Ζώδια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Διατηρήστε την ψυχραιμία και την υπομονή σας και θα πετύχετε στο τέλος. Καλά θα κάνετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν. Οι ελεύθεροι δεν θα πρέπει να τα αφήνετε όλα στη τύχη, αντιθέτως θα πρέπει να είσαστε πολύ επιφυλακτικοί με τις γνωριμίες που θα κάνετε. Στα μέσα της εβδομάδος θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Συνεχίστε την προσπάθεια, μην απογοητεύεστε και θα δείτε αρκετούς από τους στόχους σας να πραγματοποιούνται.

Ταύρος

Στον αισθηματικό τομέα ευνοημένοι είναι όσοι βρίσκονται σε μια σοβαρή – σταθερή σχέση. Στον ερωτικό τομέα όσοι από τους δεσμευμένους γοητεύεστε από τον παράνομο έρωτα καλό θα είναι να είστε πολύ προσεκτικοί. Συζητήστε με απόλυτη ειλικρίνεια με τον σύντροφο σας, τα θέματα που σας απασχολούν και σας προβληματίζουν για την πορεία της σχέσης σας. Τα οικονομικά εξακολουθούν να σας προβληματίζουν και αυτό θα κρατήσει μέχρι το τέλος του μήνα, για αυτό κάντε υπομονή και καλούς χειρισμούς. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιδράτε σπασμωδικά με αποτέλεσμα να κάνετε μοιραία λάθη.

Δίδυμοι

Είσαστε περισσότερο ήρεμοι από ότι συνήθως, καταφέρνοντας να ξεπεράσετε όλες τις διαφωνίες που προέρχονται από το άμεσο περιβάλλον σας και από τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Κινηθείτε προσεκτικά προκειμένου να προωθήσετε τις υποθέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ανοιχτείτε σε νέες ερωτικές εμπειρίες και βιώστε έντονες στιγμές πάθους. Στα εργασιακά σας οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας, καθώς θα σας πιέζει ο χρόνος για να διευθετήσετε τα ζητήματα που σας έχουν αναθέσει οι ανώτεροι σας. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα.

Καρκίνος

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας στον επαγγελματικό τομέα. Κρατήστε επιφυλακτική στάση για κάποιους ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για κάτι έντονο αυτή την περίοδο, που θα σας ανανεώσει. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, οι μετακινήσεις που θα κάνετε με το σύντροφο σας, θα σας θυμίσουν τις πρώτες στιγμές της σχέσης σας. Τα άστρα προβλέπουν για τα προσωπικά σας, ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο για να κάνετε μαζί πολλά και διαφορετικά πράγματα που θα ανανεώσουν τον δεσμό σας.

Λέων

Θα πρέπει να μάθετε να ελίσσεστε και να ξεπερνάτε με επιτυχία τις δυσκολίες που συναντάτε. Μάθετε να κάνετε υπομονή και αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις. Να είστε πολύ προσεκτικοί με την λήψη αποφάσεων γιατί υπάρχει πιθανότητα αν δεν εξετάσετε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες να έχετε μπερδέματα και ανατροπές στην πορεία. Στον αισθηματικό τομέα οι όποιες εντάσεις υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα, πλέον καταλαγιάζουν και ανακτώνται οι ισορροπίες με τον ερωτικό σας σύντροφο. Συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα σας χαροποιήσουν και θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

Παρθένος

Θα βελτιωθεί ο ψυχικός σας κόσμος και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να αποφύγετε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Οι σχέσεις που πατούν σε γερές βάσεις δεν θα έχουν πρόβλημα. Όσον αφορά τον οικονομικό σας τομέα, οι συμφωνίες που θα κάνετε θα είναι αρκετά ικανοποιητικές και θα σας ανεβάσουν το εισόδημα. Το κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο είναι ρευστό οπότε μην κάνετε καμία κίνηση αυτές τις ημέρες γιατί τα άστρα προβλέπουν ότι δεν θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

Ζυγός

Προσέξτε όμως σε ποιους θα τα πείτε γιατί μερικοί από αυτούς θα κρύβουν κάποια ιδιοτέλεια στα λόγια τους. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να προσέξτε με προτάσεις που θα σας γίνουν για νέες συνεργασίες και να εξετάσετε αναλυτικά τους όρους για να δείτε αν τελικά σας συμφέρουν. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στη ζωή σας και ένα άλλο καινούργιο θα ανοίξει. Στον επαγγελματικό σας τομέα, η κούραση από το συνεχές τρέξιμο και η πίεση από τις αυξημένες υποχρεώσεις, θα σας κάνουν να νιώθετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας. Τα οικονομικά χρειάζονται λίγη προσοχή και φαίνεται ότι αυτό το διάστημα σας αγχώνουν.

Σκορπιός

Δείξτε του λίγο ενδιαφέρον και μην το παραμελείτε τόσο πολύ. Η εργασία σας , εξακολουθεί να απαιτεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Καλύτερα να αφήσετε τέτοιου είδους θέματα για αργότερα, αφού υπάρχει περίπτωση να κάνετε λανθασμένες επιλογές. Ο οικονομικός τομέας επηρεάζετε περισσότερο τη συγκεκριμένη περίοδο. Οι σχέσεις σας με τους άλλους φαίνεται πως θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα σήμερα.

Τοξότης

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κάνετε επαφές, καινούριες συνεργασίες και γενικά να προωθήσετε τις υποθέσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις και να δώσετε δυναμικές λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν. Οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις και έχουν αντέξει σε δοκιμασίες, δεν θα έχουν πρόβλημα. Προσέξτε μην προκαλέσετε την δυσαρέσκεια των ανωτέρων σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν εμπόδια και δυσκολίες στις συνεργασίες σας.

Αιγόκερως

Μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας στο εργασιακό σας περιβάλλον, για να αποφύγετε τις πισώπλατες ενέργειες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αρχίσετε να παίρνετε τα πάνω σας, διώχνοντας τις δυσάρεστες αναμνήσεις από το μυαλό σας και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Παράλληλα, θα χρειαστεί να καλύψετε διάφορες ανάγκες των μελών της οικογενείας σας και θα δυσκολευτείτε να τα βγάλετε πέρα. Στα επαγγελματικά σας, λύστε τα προβλήματα που εκκρεμούν με διπλωματία και έξυπνες κινήσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό για να μπορέσετε να βάλετε τα σχέδια σας σε εφαρμογή και να γευτείτε την επιτυχία.

Υδροχόος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κάνετε επαφές, καινούριες συνεργασίες και γενικά να προωθήσετε τις υποθέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ίσως κάποιοι από εσάς να θέλετε να μείνετε αυτό το διάστημα λίγο μόνοι για να σκεφτείτε και να βάλετε σε τάξη πράγματα που έχουν να κάνουν με παλαιότερες πληγές, με σχέσεις ή με επιλογές του παρελθόντος. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, προετοιμαστείτε γιατί καινούργια πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας και θα την ανανεώσουν. Στα επαγγελματικά σας θα κάνετε ξεκαθαρίσματα με τις συνεργασίες σας και θα διακόψετε αυτές που δεν σας προσφέρουν τίποτα, παρά μόνο σας δημιουργούν προβλήματα. Τα ωράριά σας θα είναι εξαντλητικά και το στρες μόνιμος σύντροφός σας.

Ιχθείς

Μια μυστική σχέση θα μπορούσε να υπάρχει ενώ κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κινείστε παρασκηνιακά ή να μην θέλετε να κοινοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Να είστε προσεκτικοί με τις καθημερινές συναλλαγές σας γιατί θα δημιουργηθούν μπερδέματα και παρανοήσεις. Ο τομέας της εργασίας θα σας απασχολήσει αυτήν την περίοδο και ίσως υπάρξουν προβλήματα με τους συνεργάτες σας. Τα τρέχοντα οικονομικά εξακολουθούν να σας προβληματίζουν και δεν αποκλείετε να έχετε πολλά έξοδα αυτή την περίοδο. Υπάρχει πιθανότητα να κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας, για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ