Τη Δευτέρα τα... σπουδαία για την ΑΕΚ - iefimerida.gr

Τη Δευτέρα τα... σπουδαία για την ΑΕΚ

Τη Δευτέρα τα... σπουδαία για την ΑΕΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθοριστικής σημασίας για το μέλλον της ΑΕΚ θα είναι η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας.

Και αυτό γιατί ανάμεσα στα θέματα της συνεδρίασης είναι και η καταγγελία της ΑΕΚ για την προσφυγή του Αρη στα πολιτικά δικαστήρια για την υπαγωγή του στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Συγκεκριμένα, οι διοικούντες του «Δικεφάλου» ζητούν την ακύρωση των αγώνων του Άρη από την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και μετά, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένει την τοποθέτηση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος και η ΕΠΟ.

Παράλληλα, άλλο ένα ζήτημα που θα απασχολήσει το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας είναι η επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, κάτι που ίσως θα καθυστερήσει μέχρι να οριστικοποιηθεί το θέμα με την ΑΕΚ και τον Αρη.

Ωστόσο, ίσως επικυρωθούν οι πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, για να μπορέσουν να ξεκινήσουν τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ