Και... τυπικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ντέιβιντ Μόγιες - iefimerida.gr

Και... τυπικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ντέιβιντ Μόγιες

Και... τυπικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ντέιβιντ Μόγιες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμεσες είναι οι αλλαγές στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μόλις μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του προπονητή της ομάδας Αλεξ Φέργκιουσον στο τέλος της χρονιάς.

Ο μέχρι... φέτος προπονητής της Εβερτον Ντέιβιντ Μόγιες θα αντικαταστήσει τον σερ Αλεξ στους «κόκκινους διαβόλους», όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, λίγο μετά την οριστικοποίηση του «διαζυγίου» του με τα «ζαχαρωτά».

«Είναι τεράστια τιμή για εμένα να αναλαμβάνω την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι επίσης τεράστια τιμή για εμένα να έχω επιλεγεί και από τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Τον σέβομαι απεριόριστα, τόσο ως άνθρωπο, όσο και σαν προπονητή και γενικότερα άνθρωπο του ποδοσφαίρου» ανέφερε ο Μόγιες και συμπλήρωσε: «Ξέρω πόσο δύσκολο θα είναι να διαδεχθώ τον καλύτερο τεχνικό, αλλά τέτοιες ευκαιρίες όπως αυτή που μου παρουσιάστηκε έρχονται μια φορά στη ζωή μας και πραγματικά ανυπομονώ να πιάσω δουλειά».

Από την πλευρά του, ο άνθρωπος που έβαλε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα κορυφαία κλαμπ του κόσμου, τόνισε: «Οταν συζητήσαμε για τους υποψήφιους που είχαν όλα τα προσόντα συμφωνήσαμε ομόφωνα στον Ντέιβιντ Μόγιες. Ο Ντέιβιντ είναι ένας άντρας με μεγάλη ακεραιότητα, και σωστή αντίληψη της δουλειάς. Θαύμαζα τη δουλειά του για πολύ καιρό, και τον είχα προσεγγίσει το 1998 για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο να αναλάβει βοηθός μου. Ήταν νέος τότε και στο ξεκίνημα της καριέρας του και μέχρι σήμερα έκανε καταπληκτική δουλειά με την Έβερτον. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχει όλα τα προσόντα για να είναι προπονητής σε αυτό το σύλλογο».

Παράλληλα, με ανυπομονησία περιμένουν τον νέο τους προπονητή και αρκετοί παίκτες των «κόκκινων διαβόλων», με τον αρχηγό Ρίο Φέρντιναντ να δηλώνει: «Είναι ωραίο το συναίσθημα της αναμονής του καινούργιου προπονητή. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα μαζί του και φαίνεται ένας ειλικρινής άνθρωπος απέναντι στους παίκτες του με τους οποίους έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Έβερτον».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ