Μπαρτζώκας: Εχουμε τεράστιο κίνητρο για την Ευρωλίγκα - iefimerida.gr

Μπαρτζώκας: Εχουμε τεράστιο κίνητρο για την Ευρωλίγκα

Μπαρτζώκας: Εχουμε τεράστιο κίνητρο για την Ευρωλίγκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένος να διεκδικήσει μέχρι τέλους το τρόπαιο της Ευρωλίγκας εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας, μιλώντας λίγο πριν τον πρώτο ημιτελικό της Παρασκευής.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως «φέτος, ήταν η πιο δύσκολη χρονιά, γιατί ήμασταν οι πρωταθλητές και όλοι είχαν υψηλό κίνητρο να μας νικήσουμε. Εμείς όμως καταφέραμε και μείναμε στην κορυφή. Και μάλιστα στην πιο δύσκολη και ανταγωνιστική Ευρωλίγκα όλων των εποχών. Είμαστε ικανοποιημένοι που είμαστε εδώ και αναζητούμε νέες προκλήσεις».

Παράλληλα, ανέφερε και κάποια από τα στοιχεία που θα επιστρατεύσει ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Θα επιστρατεύσουμε όποια στοιχεία μας χαρακτηρίζουν όλη τη σεζόν: ενθουσιασμό, μαχητικότητα, διεκδίκηση της νίκης μέχρι τέλος και φυσικά θα προσπαθήσουμε να εκφράσουμε το ταλέντο των παικτών μας. Η διαχείριση τόσο δύσκολων καταστάσεων φέτος μας χαλύβδωσε» και συμπλήρωσε πως χρειάζεται «ομαδικότητα, μαχητικότητα και διεκδίκηση κάθε μπάλας».

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης πως «είναι γνωστό πως ο επόμενος χρόνος μετά την κατάκτηση του τροπαίου είναι ο πιο δύσκολος για τον πρωταθλητή Ευρώπης. Το γεγονός ότι είμαστε εδώ είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Αποδεικνύουμε πως πέρυσι δεν πήραμε τυχαία το τρόπαιο» και σημείωσε πως δεν έχει να δώσει κάποια συμβουλή στους συμπαίκτες του: «Ο καθένας μπορεί να το απολαύσει, να το χαρεί και να το ζήσει μόνος του, όπως θέλει και όπως νομίζει».

Ο κορυφαίος παίκτης της φετινής Ευρωλίγκας συνέχισε: «Πίεση υπήρχε όλη τη χρονιά. Από τη στιγμή που καταφέραμε να είμαστε εδώ στο Λονδίνο, σημαίνει πως κάναμε αυτό που έπρεπε και πάμε τώρα για κάτι καινούριο. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ξαναπροκριθούμε στον τελικό».

Στο τέλος, απάντησε για τη δήλωση του Γκάλη πως ο Σπανούλης θυμίζει περισσότερο το διεισδυτικό στιλ παιχνιδιού του: «Έπρεπε να γίνει πολλά χρόνια πριν ένας αγώνα προς τιμή του Γκάλη, αλλά όπως είπε και ο ίδιος... κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ο Γκάλης είναι ο λόγος που παίζω μπάσκετ και ήμουν τυχερός να τα δω κι από κοντά, αν και δεν είμαι τόσο μεγάλος. Ο Γιαννάκης, ο Φασούλας, ο Χριστοδούλου και άλλοι έχουν προσφέρει πολλά στο μπάσκετ και πρέπει να τιμηθούν με ανάλογο τρόπο γιατί το αξίζουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ