Πέταξαν καρφιά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης – Κίνδυνος αναβολής του μπαράζ Παναθηναϊκός - Ξάνθη - iefimerida.gr

Πέταξαν καρφιά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης – Κίνδυνος αναβολής του μπαράζ Παναθηναϊκός - Ξάνθη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον αέρα βρίσκεται η διεξαγωγή του σημερινού αγώνα μπαράζ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη. Αγνωστοι κατάφεραν να μπουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου της Νέας Σμύρνης και πέταξαν καρφιά μπογιές και διάφορα αντικείμενα προκειμένου να μην επιτρέψουν να παιχτεί ο αγώνας.

Η αστυνομία προχώρησε σε 30 προσαγωγές για εξακρίβωση στοιχείων, ωστόσο όλοι οι ύποπτοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η Σούπερ Λίγκα και οι άνθρωποι του σταδίου θα προσπαθήσουν να καταστήσουν τον αγωνιστικό χώρο κατάλληλο για τέλεση αγώνα, ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο αναβολής μπροστά στον κίνδυνο τραυματισμού κάποιου ποδοσφαιριστή.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου είχαν προειδοποιήσει με ανακοίνωσή τους την Σούπερ Λίγκα πως ο αγώνας μπαράζ Παναθηναϊκός - Ξάνθη δεν θα γίνει στη Νέα Σμύρνη, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξουν επεισόδια πριν από την έναρξη...

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Νέα Σμύρνη γίνεται «έδρα» βανδαλισμών προκειμένου να μην διεξαχθεί εκεί αγώνας άλλης, από τον Πανιώνιο, ομάδας. Τον Αύγουστο του 2010 φίλαθλοι του συλλόγου είχαν μπει στο γήπεδο και είχαν σκάψει τρύπες στον χλοοτάπητα για να μην παίξει εκεί η ΑΕΚ το ευρωπαϊκό της παιχνίδι με την Νταντί!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ