Καταδίκη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Mediaset - iefimerida.gr

Καταδίκη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Mediaset

Καταδίκη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Mediaset
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την καταδίκη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε φυλάκιση τεσσάρων ετών για την υπόθεσης της απάτης σχετικά με την αγοραπωλησία των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ομίλου Mediaset, ανακοίνωσε το εφετείο του Μιλάνου.

Τα τρία από τα τέσσερα χρόνια παραγράφονται, ενώ ο Μπερλουσκόνι καταδικάστηκε σε πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, κάτι που για να ισχύσει θα πρέπει να επικυρωθεί από το ανώτατο δικαστήριο, στο οποίο θα παραπεμφθεί η υπόθεση.

Με την απόφασή του αυτή το εφετείο επιβεβαίωσε την ετυμηγορία πρωτοβάθμιου δικαστηρίου η οποία είχε ληφθεί τον Οκτώβριο του 2012. Σύμφωνα με τους δικαστικούς, για τα εν λόγω τηλεοπτικά δικαιώματα του ομίλου Mediaset δεν είχαν καταβληθεί οι φόροι που προβλεπόταν.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Μπερλουσκόνι, Νικολό Γκεντίνι, δήλωσε ότι με την απόφαση αυτή, οι δικαστές του Μιλάνου επιβεβαίωσαν ότι έχουν σαφή «προκατάληψη» σε βάρος του πελάτη του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ