Παροπλισμένα τα μισά περιπολικά στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Παροπλισμένα τα μισά περιπολικά στη Θεσσαλονίκη

Παροπλισμένα τα μισά περιπολικά στη Θεσσαλονίκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, με το μισό στόλο να είναι «παροπλισμένος», ενώ και αυτά που καταφέρνουν να βγουν στους δρόμους είναι «σαράβαλα» και καθιστούν κίνδυνο για τους αστυνομικούς.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης υποστηρίζει πως πολλοί αστυνομικοί είναι αναγκασμένοι λόγω των ελλείψεων να κάνουν περιπολίες με τα ιδιωτικά τους οχήματα, την ώρα που διευθυντές υπηρεσιών και διοικητές τμημάτων διαθέτουν τα καλύτερα υπηρεσιακά οχήματα, τα οποία στερούνται τελικώς οι «μάχιμοι» αστυνομικοί.

«Με ''σαράβαλα'' και ακινητοποιημένα περιπολικά οχήματα δεν μπορούμε να εργαστούμε», τονίζουν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί και καλούν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. «να επιληφθούν άμεσα και να λύσουν αυτό το σοβαρότατο πρόβλημα, το οποίο επηρεάζει την απόδοσή μας στην ασφάλεια του πολίτη και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ