Σοκ-Αρκούδα κατασπαράζει μαϊμού που κάνει ποδήλατο [βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκ-Αρκούδα κατασπαράζει μαϊμού που κάνει ποδήλατο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από κινέζικο ζωολογικό κήπο που δείχνει μια μαύρη αρκούδα να τρώει μια μαϊμού στα πλαίσια ενός «ποδηλατικού αγώνα» στις οποίες υποχρεώθηκαν και οι δυο να συμμετέχουν.

Άσχημο τέλος είχε η έμπνευση των υπευθύνων του ζωολογικού κήπου να βάλουν μια αρκούδα και δυο μαϊμούδες πάνω σε ποδήλατα προκειμένου να συναγωνιστούν. Μετά από δυο γύρους η μια από τις δυο μαϊμούδες πέφτει κάτω και εγκλωβίζεται κάτω από το ποδήλατο. Με την αρκούδα να σταματάει, να πηγαίνει από πάνω της και να αρχίζει να την τρώει.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail το συγκεκριμένο βίντεο προέρχεται μάλλον από το Shanghai Wild Animal Park στο οποίο μέχρι πριν από μερικά χρόνια διεξάγονταν οι διαβόητοι Wild Animal Olympics.

Πρόκειται για τους ίδιους «αγώνες» που έφερε στο φως και καυτηρίασε η φιλοζωική οργάνωση Animals Asia. Κυρίως για αγωνίσματα όπως boxing μεταξύ αρκούδων, boxing με αντίπαλους καγκουρό και ανθρώπους ή άρση βαρών με πιθήκους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αρκούδα Shanghai Wild Animal Park
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ