Δημοφιλής Βρετανός κωμικός συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου - iefimerida.gr

Δημοφιλής Βρετανός κωμικός συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου

Δημοφιλής Βρετανός κωμικός συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένη είναι η Βρετανική κοινή γνώμη μετά τη σύλληψη του δημοφιλούς κωμικού Τζίμι Ταρμπακ ο οποίος εμπλέκεται σε μία υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός αγοριού στο Γιορκσάιρ τη δεκαετία του '70.

Ο 73χρονος ηθοποιός, ο οποίος είναι διάσημο τηλεοπτικό πρόσωπο στη Βρετανία εδώ και 50 χρόνια και το 1994 τιμήθηκε με τον τίτλο του Αξιωματικού του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας για το έργο του στον χώρο της τέχνης και της φιλανθρωπίας, συνελήφθη στις 26 Απριλίου, αλλά η είδηση της σύλληψής του έγινε γνωστή αργά χθες το βράδυ.

Η σύλληψη του ηθοποιού έγινε στα πλαίσια των ερευνών που κάνει η Βρετανική αστυνομία τον τελευταίο χρόνο για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ύστερα από τις καταγγελίες εκατοντάδων ατόμων εις βάρος ενός άλλου τηλεοπτικού προσώπου, του παρουσιαστή του BBC Τζίμι Σάβιλ.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες στο πλαίσιο της Επιχείρησης είναι και ο τραγουδιστής της ποπ Γκάρι Γκλίτερ ο οποίος καταδικάστηκε για παιδεραστία, καθώς και ο πρώην DJ του BBC Ντέιβ Λι Τράβις, ο τηλεπαρουσιαστής Ρολφ Χάρις και ο κωμικός Τζιμ Ντέιβιντσον.

Επίσης τον περασμένο μήνα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση εις βάρος εφήβων κοριτσιών στον διασημότερο υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Βρετανίας Μαξ Κλίφορντ, ο οποίος είχε--μεταξύ άλλων πελάτες του τον Μοχάμεντ Άλι και τον Φρανκ Σινάτρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ