Τα ζώδια της Τρίτης 7 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 7 Μαΐου

Τα ζώδια της Τρίτης 7 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Θα κάνετε κάποιες πετυχημένες κινήσεις και θα σταθεροποιήσετε το εισόδημα σας. Θα πρέπει να εξετάσετε όμως αναλυτικά τις προτάσεις που θα σας γίνουν και μετά να συμφωνήσετε, γιατί αν κινηθείτε σωστά σύντομα θα πετύχετε την αναγνώριση που επιθυμείτε στο χώρο σας. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, φροντίστε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που έχετε και να περιορίσετε τα έξοδα σας. Παράλληλα δεν πρέπει να αναλάβετε νέα οικονομικά ρίσκα και να επενδύσετε τα χρήματα σας χωρίς προηγουμένως να σιγουρευτείτε ότι δεν θα έχετε σημαντικές απώλειες, γιατί θα χαλάστε τις ισορροπίες που με τόσο κόπο έχετε καταφέρει. Φανείτε διαλλακτικοί προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ταύρος

Αποφύγετε στα οικονομικά σας να κάνετε κινήσεις που μπορούν να σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας. Η προσωπική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσει με έντονο τρόπο. Μπορείς να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα του μήνα! Θα κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, πρόσεξε πολύ πριν δώσεις τις οριστικές απαντήσεις. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα χρειαστεί να επενδύσετε περισσότερα κεφάλαια στην επιχείρηση σας, ώστε να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική. Στα προσωπικά σας όσοι έχετε μια σταθερή σχέση θα πρέπει να σταματήσετε να ασκείτε έντονη κριτική στο ταίρι σας γιατί θα ψυχραθεί και θα απομακρυνθεί.

Δίδυμοι

Γενικότερα θα αποφεύγετε κάθε επαφή που θεωρείτε χάσιμο χρόνου. Ευκαιρίες οικονομικού χαρακτήρα που μπορεί να προκύψουν αυτήν την περίοδο είναι πολύ πιθανόν να ακυρωθούν ή ακόμη χειρότερα να κρύβουν παγίδες. Θα υπάρχουν στιγμές όπου θα έχετε ρομαντική διάθεση ενώ άλλοτε θα επικρατεί το παιχνίδι του ανταγωνισμού. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να υπογράψετε συμφωνίες, συμβόλαια ή να διεκπεραιώσετε οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με δάνεια, κληρονομιές ή φορολογικές υποθέσεις. Οι δεσμευμένοι που έχετε τυχόν προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι ένα καλό διάστημα για να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις.

Καρκίνος

Είναι ιδανική περίοδος για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας. Θα είστε σε συνεχείς επαφές και συζητήσεις με κόσμο, για να προωθήσετε τις ιδέες και τα σχέδια που έχετε αναζητώντας τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν. Μην ξεκινήσετε όμως τίποτα καινούργιο αυτήν την περίοδο. Προσπαθήστε να καταλάβετε το τι σκέφτονται οι συνεργάτες σας προκειμένου να έρθετε πιο κοντά. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί αυτήν την περίοδο και να μην προβείτε σε σημαντικές κινήσεις.

Λέων

Είστε αποφασισμένοι να προσαρμόσετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και να αναζητήσετε τρόπους για να τις καλύψετε. Ο τομέας της εργασίας φαίνεται να σας απασχολεί ιδιαιτέρα αυτή την περίοδο. Παράλληλα θα προβληματιστείτε με κάποια έκτακτα έξοδα που θα βγουν, αλλά στο τέλος θα βρείτε λύσεις και θα τακτοποιήσετε όλα. Στα οικονομικά σας, ρυθμίστε με καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σας, για να μην αναγκαστείτε να οδηγηθείτε σε δανεισμό.

Παρθένος

Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει, για να μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, περνάτε μια περίοδο που οι σχέσεις σας συγκεντρώνουν όλες τις προοπτικές για επιτυχία αρκεί να χειριστείτε σωστά κάποια θέματα που θα προκύψουν. Στη δουλειά σας θα συμβούν ανακατατάξεις που θα σας αναστατώσουν γι΄ αυτό θα πρέπει να οργανωθείτε, να διορθώσετε τυχόν παραλείψεις ή λάθη σας για να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Τα άστρα προβλέπουν για τα οικονομικά σας ότι θα προκύψουν ξαφνικά έκτακτα έξοδα γι΄ αυτό μην ξοδέψετε απερίσκεπτα τα χρήματα σας γιατί θα δυσκολευτείτε να τα βγάλετε πέρα.

Ζυγός

Αν υπάρξουν προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο με λίγη καλή διάθεση θα μπορέσετε να κρατήσετε ισορροπίες. Αποφύγετε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις και μάθετε να κάνετε υπομονή. Οι κοινωνικές επαφές και εμφανίσεις μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα ευχάριστες αλλά και ωφέλιμες για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι, το επαγγελματικό σας πρόγραμμα θα είναι αρκετά φορτωμένο και θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο, για να κλείσετε τις συμφωνίες που θέλετε. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε ξαναβρεί την χαμένη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στον επαγγελματικό σας τομέα.

Σκορπιός

Δεν αποκλείετε να υπάρξουν εντάσεις διλήμματα ή περιπλοκές με τον σύντροφο ή και τους συνεργάτες. Η καλύτερη λύση θα ήταν να περιμένετε το φθινόπωρο για να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις. Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ερωτικά σας, δείχνουν ότι οι δεσμευμένοι θα αντιμετωπίσουν ορισμένα προβλήματα με το ταίρι τους και θα πρέπει να βρείτε άμεσα λύσεις. Προσέξετε λίγο την επικοινωνία σας με τους συναδέλφους σας, γιατί υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν ορισμένες παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, φροντίστε να μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας το σύντροφο σας, γιατί η υπομονή του έχει εξαντληθεί.

Τοξότης

Δεν αποκλείετε να υπάρξουν εντάσεις διλήμματα ή περιπλοκές με τον σύντροφο ή και τους συνεργάτες. Η καλύτερη λύση θα ήταν να περιμένετε το φθινόπωρο για να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις. Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ερωτικά σας, δείχνουν ότι οι δεσμευμένοι θα αντιμετωπίσουν ορισμένα προβλήματα με το ταίρι τους και θα πρέπει να βρείτε άμεσα λύσεις. Προσέξετε λίγο την επικοινωνία σας με τους συναδέλφους σας, γιατί υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν ορισμένες παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, φροντίστε να μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας το σύντροφο σας, γιατί η υπομονή του έχει εξαντληθεί.

Αιγόκερως

Διαχειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση, αποφεύγοντας σπατάλες και περιττά έξοδα. Θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα μπορέσετε να μειώσετε τα χρέη σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους για να επεκτείνετε τη δουλειά σας. Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων για να μην εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε εύκολα. Στον εργασιακό χώρο, ένα παρασκήνιο σε βάρος σας από συνεργάτες, δεν αποκλείετε να σας αιφνιδιάσει και να σας στεναχωρήσει.

Υδροχόος

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά δείχνουν να είναι σε ισορροπία, προσέξτε λίγο τα έξοδά σας. Η επαγγελματική σας δραστηριότητα θα έχει πολλές παραλλαγές. Θα βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ταλαιπωρούσαν όπως νομικά, περιουσιακά αλλά και για προβλήματα που αντιμετωπίζατε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι δεσμευμένοι που περάσατε με επιτυχία τους κραδασμούς των τελευταίων ετών θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα με το ταίρι σας. Στα επαγγελματικά σας, λύστε τα προβλήματα με τους συνεργάτες σας με διπλωματικό τρόπο και πειθώ, αποφεύγοντας ακραίες αντιπαραθέσεις.

Ιχθείς

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να κάνετε επαφές, συζητήσεις και γνωριμίες με τα κατάλληλα άτομα προκειμένου να προωθήσετε τα όποια σχέδιά σας. Κάποιες αποκαλύψεις ή αλήθειες που δεν γνωρίζατε μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να ανακαλύψετε πράγματα που δε θα είναι ευχάριστα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, διώξτε τα ταμπού που έχετε και απολαύστε περισσότερο τον έρωτα. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ξεκινήματα, γιατί δεν είναι κατάλληλες μέρες για τέτοιου είδους κινήσεις. Το ευχάριστο είναι ότι τελικά δεν θα έχετε πρόβλημα στο να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να παραμείνει η δουλειά σας σε ισορροπία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ