«Δεν μπορώ να το παίζω σύζυγος σε κάποια τόσο ανώριμη», δήλωσε ο Κρις Μπράουν - iefimerida.gr

«Δεν μπορώ να το παίζω σύζυγος σε κάποια τόσο ανώριμη», δήλωσε ο Κρις Μπράουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τέλος της σχέσης του με την Ριάνα επιβεβαίωσε ο Κρις Μπράουν στα πλαίσια συνέντευξης που έδωσε σε Αυστραλέζικη ραδιοφωνική εκπομπή. Και στην συνέχεια βγήκε να γιορτάσει τα γενέθλιά του με την πρώην του.

«Στο τέλος της ημέρας, η Ριάνα είναι ένα νεαρό κορίτσι. Και εγώ δεν μπορώ να επικεντρώνω όλη μου την ενέργεια στο να το παίζω σύζυγος σε κάποια τόσο νέα. Στην τελική και εγώ νέος είμαι. Θεωρώ ότι πρέπει να το αφήσω όλο αυτό πίσω μου και να προσπαθήσω να γίνω όσο καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου μπορώ, αντί να ανησυχώ ποιόν κουβαλάω μαζί μου στο τσεπάκι μου». Αυτή είναι η απάντηση/ επίσημη ταφόπλακα στην σχέση τους που έδωσε ο Κρις Μπράουν στην εκπομπή The Kyle and Jackie Show.

Λέγοντας ουσιαστικά ότι η Ριάνα, παρόλο που συνεχίζει να την αγαπά, είναι πολύ ανώριμη για να συνεχίσει να είναι μαζί της. Αν και η δική του διατύπωση ήταν λίγο πιο κομψή «Πάντα θα υπάρχει αγάπη μεταξύ μας, απλά πρέπει εγώ να κάνω ότι έχω να κάνω και εκείνη το ίδιο. Αυτή την στιγμή έχουμε διαφορετικές ανάγκες και θέλω».

Όλα αυτά λίγες ώρες πριν βρεθεί να γιορτάζει τα γενεθλιά του στο 1Oak club του καζίνο The Mirage στο Λας Βέγκας, παρέα με κάποια που -όλοι εκτός από τον ίδιο- επιμένουν ότι είναι η πρώην του Καρους Τραν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ