Ο κύκλος της ζωής μέσω της Google – Τι ψάχνουν οι άνθρωποι ανάλογα με την ηλικία τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο κύκλος της ζωής μέσω της Google – Τι ψάχνουν οι άνθρωποι ανάλογα με την ηλικία τους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μηχανή αναζήτησης της Google αποτελεί, πλέον, ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία για τους χρήστες του Διαδικτύου ανεξαρτήτου ηλικίας, ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον προξενούν οι διαφορετικές αναζητήσεις του κάθε ανθρώπου που ορίζονται κατά πολύ από την ηλικία του.

Ο Ισπανός Marius B. έφτιαξε ένα βίντεο, χρησιμοποιώντας το Google suggest, το οποίο βασίζεται στις πιο κοινές ερωτήσεις για να καταγράψει τι μπορεί να ψάχνει ένας άνθρωπος με συγκεκριμένη ηλικία από 10 έως 85 ετών.

Τα αποτελέσματα είναι ορισμένες φορές ανησυχητικά, όπως, για παράδειγμα το γεγονός ότι από ηλικίες 10 έως και 16 η πιο κοντινή αναζήτηση είναι «Είμαι έγκυος», άλλες φορές περίεργα όπως «Είμαι 50 χρονών και ακόμη παρθένος – α» και άλλες στιγμές στενάχωρα όπως «Είμαι 85 χρονών και κουρασμένος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ