Γυμναστείτε φορώντας... ψηλά τακούνια! [βίντεο] - iefimerida.gr

Γυμναστείτε φορώντας... ψηλά τακούνια! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η θέα μίας γυναίκας με μακιγιάζ στο γυμναστήριο δεν ξενίζει πια. Γιατί να πρέπει κάποια να αποποιηθεί τη θηλυκότητά της ενώ «σμιλεύει» το κορμί της; Γυμναστική με ψηλοτάκουνες γόβες όμως; Αυτό δεν είναι κάτι που βλέπει κανείς συχνά. Όχι πια όμως. Γιατί μία γυμνάστρια μερίμνησε και για εκείνες που αρνούνται πεισματικά να... κατέβουν από τα τακούνια-στιλέτο τους, ακόμη και για λίγη ώρα.

Γυμναστείτε φορώντας... ψηλά τακούνια! [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η Καμίλα Μπάρετ, λοιπόν, δημιούργησε στο Λος Άντζελες ένα πρόγραμμα γυμναστικής στο οποίο οι μετέχουσες συνδυάζουν φόρμες και ψηλά τακούνια. Συγκεκριμένα, όσο πιο ψηλά, τόσο το καλύτερο. Σύμφωνα με την ίδια, τα οφέλη είναι πολλαπλά. Καταρχάς, οι γυναίκες μαθαίνουν να περπατούν πιο χαριτωμένα με αυτά τα παπούτσια. Γιατί υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στο να έχει κάποια μία ντουλάπα γεμάτη γόβες μέχρι να τις αξιοποιεί ώστε να κερδίσει βλέμματα θαυμασμού και όχι απορίας.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τα ψηλοτάκουνα την ώρα της γυμναστικής, «δουλεύουν» περισσότερο τα ταλαιπωρημένα - από τη χρήση αυτών των παπουτσιών - πόδια τους και έτσι τα προφυλάσσουν. Παράλληλα όμως, προσπαθώντας να ισορροπήσουν με χάρη πάνω τους, γυμνάζουν και όλο το υπόλοιπο σώμα, από κοιλιακούς μέχρι χέρια! Αποτέλεσμα: γυμνασμένο κορμί, αισθησιακό περπάτημα και ανεβασμένη αυτοπεποίθηση. Πιο απλά... γυναίκες που νιώθουν και δείχνουν περισσότερο σέξι!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ