Επίθεση με... πιάνο από τρελαμένo φαν δέχτηκε ο Τζάστιν Μπίμπερ [εικόνα] - iefimerida.gr

Επίθεση με... πιάνο από τρελαμένo φαν δέχτηκε ο Τζάστιν Μπίμπερ [εικόνα]

Επίθεση από τρελαμένo φαν δέχτηκε ο Τζάστιν Μπίμπερ σε συναυλία του στο Ντουμπάι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απρόοπτα συμβαίνουν σε όλες τις συναυλίες, ωστόσο πολλές φορές είναι αρκετά τρομακτικά για τους θεατές αλλά και τον ίδιο τον τραγουδιστή. Πρόσφατο παράδειγμα η επίθεση που δέχθηκε ο Μπίμπερ στη συναυλία του στο Ντουμπάι.

Ο νεαρός τραγουδιστής βρισκόταν στο Ντουμπάι για την προγραμματισμένη συναυλία του στις 5 Μαΐου και ενώ όλα πήγαιναν καλά και η βραδιά κυλούσε ομαλά, όταν ξεκίνησε να τραγουδάει το Believe, ένας από το κοινό ανέβηκε στη σκηνή και τον άρπαξε.

Ο Μπίμπερ παρά το αρχικό σοκ προσπάθησε να παραμείνει ατάραχος και συνέχισε να τραγουδάει περπατώντας προς την άλλη άκρη της σκηνής και εκεί ήταν που ο φαν του εκτόξευσε το διακοσμητικό πιάνο που συνέθετε το σκηνικό.

Τελικά έστω και καθυστερημένα, οι υπεύθυνοι ανέβηκαν στη σκηνή και τον έπιασαν πριν προλάβει να τραυματιστεί κανείς, ενώ η συναυλία συνεχίστηκε κανονικά.

Επίθεση με... πιάνο από τρελαμένo φαν δέχτηκε ο Τζάστιν Μπίμπερ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ