Πέντε κρυφές κάμερες που δεν τις πιάνει το μάτι σας [εικόνες] - iefimerida.gr

Πέντε κρυφές κάμερες που δεν τις πιάνει το μάτι σας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαρτήματα καταγραφής που θυμίζουν James Bond κυκλοφορούν ελεύθερα και αγοράζονται νόμιμα στο Ιντερνετ. Μάλιστα η κατασκευή τους είναι τέτοια ώστε να μην θυμίζουν σε τίποτα συσκευές παρακολούθησης, αλλά θυμίζουν καθημερινά αντικείμενα.

Πέντε συσκευές παρακολούθησης που θυμίζουν καθημερινά αντικείμενα:

Σταυρός κάμερα:

Φορώντας αυτόν τον Σταυρό με την ενσωματωμένη κάμερα, είναι δυνατό να καταγράψει κανείς ότι θέλει για περίπου δύο ώρες, ενώ η φόρτιση του διαρκεί τρεις.

Αναπτήρας κάμερα-καταγραφικό ήχου:

Το φαινομενικά αθώο αξεσουάρ, μετατρέπεται σε πανίσχυρη κάμερα και καταγραφικό ήχου και εικόνας, με μνήμη 4 Gigabytes, ενώ μεταφέρει και αρχεία.

USB-Κοριός:

Το συγκεκριμένο καταγραφικό ήχου σε μορφή USB stick, είναι πολύ λεπτό και ελαφρύ, ενώ ηχογραφεί αυτόματα με ανίχνευση ήχου σε υψηλή ποιότητα. Εχει μνήμη 8 Gigabytes και μπορεί και αποθηκεύει αρχεία.

Κάμερα-στυλό:

Το συγκεκριμένο στυλό, διαθέτει κάμερα για καταγραφή βίντεο και φωτογραφιών. Με υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD μπορείτε να τοποθετήσετε μνήμες μέχρι 8 Gigabytes.

Κάμερα-ρολόι:

Το ρολόι τοίχου, περιέχει κρυφό φακό, το οποίο μπορεί να καταγράφει τα πάντα για πολύ ώρα, καθώς έχει μνήμη 4 Gigabytes. Συνδέεται με USB για να φορτίσει, αλλά και για να μεταφέρετε τα αρχεία βίντεο που έχουν δημιουργηθεί από την κάμερα.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα, κυκλοφορούν προς πώληση και αγορά στο διαδίκτυο νόμιμα, καθώς όπως τονίζουν οι εταιρείες που τα πουλάνε δεν διατίθενται για αθέμιτη ή παράνομη χρήση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ