Τα ζώδια της Παρασκευής 3 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 3 Μαΐου

Τα ζώδια της Παρασκευής 3 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Δεν θα λείψουν όμως και σε εσάς οι προκλήσεις, γύρω από εργασιακά θέματα ή γύρω από θέματα υγείας. Θα κάνετε πολλές συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα και θα σκεφτείτε να προχωρήσετε σε ορισμένες επενδύσεις που θα σας προτείνουν. Ο αισθηματικός τομέας θα αποσπάσει την προσοχή σας αυτό το διάστημα. Παράλληλα θα πρέπει να σχεδιάσετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και να προσπαθήσετε να το τηρήσετε. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα βιώσετε όμορφες ρομαντικές στιμγές και η σχέση σας θα ανανεωθεί.

Ταύρος

Αυτές τις ημέρες θα ξοδέψετε κάποια χρήματα για εξοπλισμό ή ανακαίνιση του χώρου δουλειά σας. Θα διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να εφαρμόσετε ιδέες και σχέδια τα όποια είχατε μελετήσει εδώ και αρκετό καιρό. Κάποιοι έντονοι προβληματισμοί μπορεί να προκύψουν γύρω από την σχέση σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα να χαλάσει την καλή σας διάθεση. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, ο σύντροφος σας θα διανύσει μια δύσκολη περίοδο και θα πρέπει να του συμπαρασταθείτε.

Δίδυμοι

Αποφύγετε επενδύσεις και καινούργια ανοίγματα γιατί υπάρχει πιθανότητα εξαπάτησης. Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα αυτό το διάστημα. Μην ρισκάρετε όμως παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις τώρα, ακόμα κι αν όλα δείχνουν ευνοϊκά. Παρότι θα αισθάνεστε αυτή την περίοδο πιο αποφασιστικοί και δυνατοί δεν αποκλείετε να συναντήσετε εμπόδια στον επαγγελματικό σας χώρο. Στη δουλειά σας θα κουραστείτε με τις ευθύνες που θα αναλάβετε και καλό είναι να λειτουργήσετε με την λογική και να εξετάσετε τα πάντα, πριν κάνετε οποιοδήποτε βήμα.

Καρκίνος

Είναι μια καλή περίοδος για όσους θέλουν να ασχοληθούν με σεμινάρια ή να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με οποιανδήποτε τρόπο. Θα νιώσετε δυσαρεστημένοι με τις συνθήκες που θα επικρατούν αλλά δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι. Να είσαστε πιο πειθαρχημένοι και πιο συγκροτημένοι, γιατί θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και δεν θα πρέπει να λυγίσετε αντιθέτως να κινηθείτε δυναμικά για να τις ξεπεράσετε. Οργανωθείτε καλύτερα και εξετάστε αναλυτικά τα επόμενα σας βήματα. Στα επαγγελματικά σας, οι απαιτήσεις των ανωτέρων σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας, αποφεύγοντας να δείξετε τη δυσαρέσκεια σας.

Λέων

Αλλαγές και έντονες πιέσεις προβλέπονται για εσάς τους Λέοντες στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο. Θα αρχίσετε να βλέπετε τη ζωή κάτω από άλλη οπτική γωνία και θα αναθερωρήσετε πολλές απόψεις σας. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για όσους επιθυμείτε να δημιουργήσετε ή να βελτιώσετε τις συνθήκες στον χώρο της δουλειάς. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, στο χέρι σας είναι να δημιουργήσετε ισορροπίες μέσα στη σχέση σας, αρκεί να ανοίξετε την καρδιά σας στο σύντροφο σας. Στα οικονομικά σας προσπαθήστε να επαναφέρετε τις ισορροπίες κάνοντας ένα σωστό προγραμματισμό με τη διαχείριση των χρημάτων σας και αποφεύγοντας περιττές σπατάλες.

Παρθένος

Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και μέσα από τα γεγονότα που θα συμβούν θα μπορέσετε να πάρετε τη τελική σας απόφαση. Ερωτική διάθεση και ευχάριστο κλίμα διαμορφώνετε για εσάς στα μέσα της εβδομάδος και μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο και τα παιδιά. Θα πρέπει να τα βάλλετε όλα κάτω και να δείτε που έχετε σφάλλει και που όχι και πως μπορείτε να τα διορθώσετε. Μην πιεστείτε για να κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να είναι πέρα από τις δυνάμεις σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας και κλείστε κεφάλαια της ζωής σας που έχουν τελειώσει από καιρό.

Ζύγος

Έμπνευση φαντασία και δημιουργική διάθεση σας χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα. Θα έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο συζητώντας τις ιδέες και τα σχέδια που έχετε για το μέλλον σας. Ο έρωτας και το συναίσθημα για εσάς είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση για αυτό μην απομακρύνεστε από το σύντροφό σας. Οι επικρίσεις δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα σε κανέναν. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι συνθήκες που επικρατούν θα αρχίσουν να εξομαλύνονται ή να βελτιώνονται.

Σκορπιός

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να υπογράψετε συμφωνίες, συμβόλαια ή να διεκπεραιώσετε οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με δάνεια, κληρονομιές ή φορολογικές υποθέσεις. Ξεκαθαρίστε ασάφειες που υπάρχουν με ορισμένες συνεργασίες σας και προχωρήστε ακάθεκτοι για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Ο αισθηματικός σας τομέας, θα παρουσιάσει σκαμπανεβάσματα αυτές τις μέρες. Το μεγαλύτερο βάρος θα το ρίξετε στον οικονομικό σας τομέα, όπου θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν και να πετύχετε την αύξηση των εισοδημάτων σας. Φιλίες, ομαδικές δραστηριότητες και σχέδια, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας, ενώ κάθε τι καινούργιο που θα παρουσιάζετε θα απορροφά το ενδιαφέρον σας.

Τοξότης

Προσοχή στις αντιπαραθέσεις που ενδεχομένως να προκύψουν με άτομα της οικογένειας. Θωρακιστείτε με αυτοπεποίθηση και οπλιστείτε με υπομονή για να ανταπεξέλθετε στις όποιες ανατροπές θα συμβούν αυτήν την περίοδο. Κάποιες αποκαλύψεις ή αλήθειες που δεν γνωρίζατε μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να ανακαλύψετε πράγματα που δε θα είναι ευχάριστα. Περιορίστε τις σπατάλες. Προσέξτε λίγο της προσωπικές σας σχέσεις αυτή την εβδομάδα.

Αιγόκερως

Είναι ένα πολύ θετικό διάστημα για να εξετάσετε κάποιες προτάσεις που σας έχουν γίνει για επενδύσεις. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα μπορέσετε να διεκδικήσετε ΄τα θέλω ΄ σας με επιτυχία ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Να ξέρετε ότι αν το χειριστείτε καλά, θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε τη δουλειά σας. Όσο μπορείτε μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα κοινό μέλλον με το ταίρι σας.

Υδροχόος

Αποφύγετε άσκοπες αγορές και σπατάλες, για να μπορέσετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Η καθημερινότητα και οι πρακτικές υποθέσεις σας κρατούν σε εγρήγορση σε ότι αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Μια φιλική σχέση δεν αποκλείετε να χαλάσει για κάποιους από εσάς και να στενοχωρηθείτε πολύ. Όσοι έχετε μια σοβαρή σχέση μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να περάσετε προσωπικές στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στα οικονομικά τα έσοδα σας θα αυξηθούν αλλά προσέξτε να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα και αρχίστε να ξοδεύετε αλόγιστα.

Ιχθείς

Ανατροπές και καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Γενικότερα πρέπει να περιορίσετε τα έξοδα σας και να μην παρασυρθείτε από το κλίμα των εορτών. Οι συνθήκες αλλάζουν αισθητά και μπορείτε πλέον να ελπίζετε σε καλύτερες μέρες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα νιώσετε την ανάγκη να ερωτευτείτε ξανά. Παλιοί και νέοι φίλοι θα βρίσκονται κοντά σας αυτό το διάστημα ανεβάζοντάς σας την διάθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ