Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στα μεταλλεία Χρυσού την Πρωτομαγιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στα μεταλλεία Χρυσού την Πρωτομαγιά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταδρομική επίθεση σημειώθηκε ανήμερα της Πρωτομαγιάς στις εγκαταστάσεις της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής. Μία ομάδα περίπου 20 ατόμων, ντυμένοι στα μαύρα που φορούσαν κουκούλες, κράνη και αντιασφυξιογόνες μάσκες επιτέθηκαν με πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον των διμοιριών των ΜΑΤ που βρισκόταν στο σημείο.

Στις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας από τις εγκαταστάσεις των μεταλλείων φαίνεται η ομάδα των κουκουλοφόρων να πλησιάζει τους αστυνομικούς να πετά εναντίον τους πέτρες και μολότοφ, ενώ διακρίνεται ένα άτομο που κινηματογραφεί την επίθεση. Παράλληλα καταστρέφουν την περίφραξη των εγκαταστάσεων, ενώ αναποδογυρίζουν τα πλαστικά προστατευτικά που βρίσκονται τοποθετημένα στην είσοδο της επιχείρησης.

Οι άνδρες των ΜΑΤ απώθησαν τους κουκουλοφόρους κάνοντας περιορισμένη χρήση δακρυγόνων, ενώ στη συνέχεια η ομάδα των διαδηλωτών αποχώρησε από το σημείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ