Υπάλληλοι αμερικανικής εταιρείας κάνουν τατουάζ το λογότυπό της και παίρνουν αύξηση! - iefimerida.gr

Υπάλληλοι αμερικανικής εταιρείας κάνουν τατουάζ το λογότυπό της και παίρνουν αύξηση!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη συμβουλή που δίνουν οι tattoo artists στους επίδοξους πελάτες τους είναι πολύ απλή: βεβαιωθείτε πως το σχέδιο είναι κάτι το οποίο θα σας αρέσει για μία ζωή. Η εταιρεία στην οποία εργάζεται κάποιος για παράδειγμα, δεν είναι κάτι που θέλει κανείς να τον... σημαδέψει. Και μάλιστα εφ' όρου ζωής. Κι όμως, 40 άτομα έχουν διαφορετική άποψη.

Πρόκειται για τους υπαλλήλους μίας μεστικής εταιρείας στη Ν. Υόρκη, που βρήκε έναν νέο - ομολογουμένως πρωτότυπο - τρόπο για να αποδείξουν την αφοσίωσή τους οι εργαζόμενοι. Τους υποσχέθηκε 15% αύξηση, αν κάνουν το λογότυπο της εταιρείας τατουάζ στο σώμα τους! Σύμφωνα με το CBS, ήδη 40 άτομα – από τους 800 συνολικά υπαλλήλους – είδαν τη βελόνα να σχηματίζει το logo πάνω τους.

Προφανώς δεν υπάρχουν όροι για το μέγεθος ή το σημείο του τατουάζ. Για παράδειγμα η Μπρουκ Κοροπάτνικ δήλωσε πως το έκανε πίσω από αυτί της. Για τους περισσότερους βέβαια κίνητρο ήταν η αύξηση. Ο Άνταμ Άλτμαν βλέπει έναν ακόμη λόγο: «αν το έχω στο χέρι μου, θα μου θυμίζει ότι πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά», δήλωσε.

Μάλιστα, όλα αυτά ξεκίνησαν από έναν συνάδελφό τους. Όπως είπε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Άντονι Λόλι, πρώτος έκανε τατουάζ το λογότυπο της εταιρείας ένας υπάλληλος με δική του απόφαση. Όταν το αποκάλυψε στον εργοδότη του, αυτός εμπνεύστηκε την... επέκταση του σχεδίου.

Η εταιρεία καλύπτει το κόστος του τατουάζ, προφανώς όχι όμως και το κόστος αφαίρεσής του, σε περίπτωση που κάποιος πάψει να εργάζεται εκεί!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ