ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ για τα αυθαίρετα: Είναι προκλητικό να χαίρεστε σε βάρος χιλιάδων οικογενειών - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ για τα αυθαίρετα: Είναι προκλητικό να χαίρεστε σε βάρος χιλιάδων οικογενειών

ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του ΣτΕ: Είναι προκλητικό να χαίρεστε σε βάρος ε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόλεμος κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε αμέσως μετά την απόφαση του ΣτΕ για τα αυθαίρετα με την Κουμουνδούρου να υποστηρίζει πως η απόφαση του ΣτΕ αφήνει έκθετες τις μνημονιακές κυβερνήσεις.

«Οι ρυθμίσεις του νόμου αυτού, οι συνεχείς παρατάσεις και οι καταστρατηγήσεις του επισφραγίζουν τη διαχρονική αδυναμία, την εσκεμμένη πολιτική αβουλία και την αφερεγγυότητα της Πολιτείας για την άσκηση γενικότερης πολιτικής γης και για την αξιοποίηση εργαλείων ορθολογικής και περιβαλλοντικά βιώσιμης χρήσης του χώρου» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του υποστηρίζει πως οι δικαστικές αποφάσεις υπάρχουν μόνο μετά την δημοσίευση τους. Άρα απόφαση δεν υπάρχει. Μόλις εκδοθεί σχετική απόφαση, αυτή πρέπει να μελετηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και την κυβέρνηση. Χρειάζονται όμως άμεσες κινήσεις που θα καθησυχάσουν τους πολίτες.

Παράλληλα επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας «Είναι προκλητικό ο ΣΥΡΙΖΑ να επιχαίρει με ανακοίνωση του σε βάρος εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών αλλά και σε βάρος της ουσιαστικής προστασίας του περιβάλλοντος».

Στο πλαίσιο του κράτους δικαίου και με σεβασμό στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης ,μπορούν και πρέπει να βρεθούν λύσεις που:

  • σέβονται τη σχέση εμπιστοσύνης που πρέπει να υπάρχει μεταξύ πολιτών και κράτους
  • κατοχυρώνουν την ασφάλεια του δικαίου και των συναλλαγών στα ακίνητα και μάλιστα υπό συνθήκες μακροχρόνιας οικονομικής κρίσης
  • δίνουν οριστική λύση σε ένα μεγάλο κοινωνικό ζήτημα η ανακύκλωση του οποίου συντελεί στην υποβάθμιση και όχι - όπως νομίζουν κάποιοι - στην προστασία του περιβάλλοντος .
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ