Sport Bild: Τσέλσι και Λίβερπουλ στα «πόδια» του Κυριάκου Παπαδόπουλου - iefimerida.gr

Sport Bild: Τσέλσι και Λίβερπουλ στα «πόδια» του Κυριάκου Παπαδόπουλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με δημοσίευμα γερμανικού περιοδικού οι δύο κορυφαίες αγγλικές ομάδες ερίζουν για την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Τόσο η Τσέλσι όσο και η Λίβερπουλ φέρονται διατεθειμένες να πληρώσουν τη ρήτρα των 22,5 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του Παπαδόπουλου με τη γερμανική Σάλκε.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2016 με τους Γερμανούς, το οποίο λύνεται όμως αυτόματα με την πληρωμή της προβλεπόμενης ρήτρας.

Σε δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Χορστ Χελντ, ανέφερε ότι ο Παπαδόπουλος βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας, «αν και υπάρχουν πολλοί σύλλογοι, που ενδιαφέρονται για αυτόν».

Ο νεαρός αμυντικός βρίσκεται εκτός δράσης από τον Δεκέμβριο, οπότε είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο αριστερό γόνατό του, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες, ότι ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει η Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ