Ο Στουρνάρας διαψεύδει ότι πήγε ταξίδι στην Τζιά με σκάφος επιχειρηματία - iefimerida.gr

Ο Στουρνάρας διαψεύδει ότι πήγε ταξίδι στην Τζιά με σκάφος επιχειρηματία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαψεύδει το υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωση του δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Γιάννης Στουρνάρας μαζί με τον Νότη Μηταράκη μετέβησαν στην Τζιά με σκάφος επιχειρηματία, χαρακτηρίζοντας το «αποκύημα φαντασίας» και «ανάξιο σχολιασμού».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών:

«Από το υπουργείο Οικονομικών διαψεύδεται δημοσίευμα του ιστοτόπου zougla.gr, ο οποίος αναφέρει ότι ο Υπουργός Οικονομικών μετέβη στη Τζια με σκάφος επιχειρηματία.

Το δημοσίευμα αποτελεί αποκύημα φαντασίας και είναι ανάξιο οποιουδήποτε σχολιασμού».

Τι ανέφερε το δημοσίευμα του zougla.gr:

«Τελικά, οι Τζιώτες είναι πολύ... μαρτυριάρηδες. Θα θυμάστε εκείνο το περιστατικό προ ετών, όταν ο Θόδωρος Πάγκαλος στις καλές ημέρες διέβη τον Ρουβίκωνα ή μάλλον την πασαρέλα που οδηγούσε στο σκάφος του Σωκράτη Κόκκαλη. Τότε, είχε «αναστατωθεί» η κυβέρνηση και οι πάντες ομιλούσαν περί διαπλοκής.

Τα χρόνια πέρασαν, αλλά τα σκάφη παραμένουν και οι ιδιοκτήτες τους συνεχίζουν να καλύπτουν τα μυστικά ραντεβού των επωνύμων. Οι καιροί, ωστόσο, για τους πολιτικούς έχουν αλλάξει. Ο λόγος για τον Γιάννη Στουρνάρα και τον Νότη Μηταράκη. Ο πρώτος ως υπουργός και ο δεύτερος ως υφυπουργός εθεάθησαν στην Τζια επιβαίνοντες σκάφους. Η θαλαμηγός απέπλευσε από την Αγία Μαρίνα την 8η Μαρτίου με προορισμό την Κέα, όπου βρίσκεται και η βίλα του οικοδεσπότη και ιδιοκτήτη του σκάφους.

Το πολιτικό γραφείο του κ. Μηταράκη, ωστόσο, έσπευσε να διαψεύσει σχετικό δημοσίευμα που αναρτήθηκε από το zougla.gr, διά του οποίου αυτόπτες μάρτυρες διαβεβαίωναν για τη «ναυτική εξόρμηση» των δύο πολιτικών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ