Σήμερα «κληρώνει» για τον τελικό του Europa League - iefimerida.gr

Σήμερα «κληρώνει» για τον τελικό του Europa League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ζευγάρι των ομάδων που θα διεκδικήσει το τρόπαιο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, θα αναδειχθεί απόψε.

Στους αγώνες ρεβάνς των ημιτελικών στο Γιουρόπα Λιγκ η Τσέλσι θα υποδεχθεί στο Στάμφορντ Μπριτζ του Λονδίνου τη Βασιλεία, ενώ η Μπενφίκα θα φιλοξενήσει στο Ντα Λουζ της Λισσαβόνας τη Φενέρμπαχτσε, στις 22:05.

Οι Λονδρέζοι είναι το φαβορί για την πρόκριση μετά τη νίκη με 2-1 στην έδρα της ελβετικής ομάδας, όμως η πορεία της Βασιλείας στη διοργάνωση έχει δείξει πως πρόκειται για ομάδα που παίζει το ίδιο καλά και μακριά από την έδρα της.

Πιο αμφίρροπη αναμένεται η συνάντηση στην πορτογαλική πρωτεύουσα, αφού το 1-0 της Κωνσταντινούπολης μπορεί να δίνει ένα μικρό προβάδισμα στη Φενέρ, που όμως δεν θα έχει διαθέσιμους τους Ουεμπό, Μεϊρέλες και Τοπάλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ