Νεκρός βρέθηκε ο ράπερ που έγινε διάσημος ως το 1/2 των πιτσιρικάδων Kris Kross - iefimerida.gr

Νεκρός βρέθηκε ο ράπερ που έγινε διάσημος ως το 1/2 των πιτσιρικάδων Kris Kross

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο σπίτι του στην Ατλάντα βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση ο 34χρονος πλέον Κρις Κέλι, γνωστός ως Μακ Ντάντι από το ραπ ντουέτο Kris Kross που σάρωνε τα charts στα 90s.

Πρώτη είδηση στην Huffington Post έγινε ο θάνατος του 34χρονου, που βρέθηκε λιπόθυμος στο σπίτι του στην Ατλάντα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και απεβίωσε.

Απόδειξη του πόσο εθιστικό ήταν και παραμένει το Jump. Το χιτ δηλαδή που έκανε τους δυο 13χρονους (τον Κρις Κέλι και τον Κρις Σμιθ, γνωστό ως Daddy Mac) που είδε ένας παραγωγός σε ένα εμπορικό κέντρο της Ατλάντα σε σούπερ σταρ.

Μάλιστα το συγκεκριμένο τραγούδι έγινε ύμνος για όσους έκαναν αεροβική γυμναστική, ο Μάικλ Τζάκσον τους έκανε παρέα, το VH1 τους έβαλε στην λίστα του με τους μεγαλύτερους child stars στην ιστορία και πολλά πιτσιρίκια αντέγραψαν το στιλ τους (του να φοράνε ανάποδα τα ρούχα τους).

Τα επόμενα άλμπουμ τους δεν είχαν την ίδια επιτυχία, αλλά οι ράπερ συνέχισαν να φτιάχνουν μουσική μαζί μέχρι και το 1996. Ενώ εμφανίστηκαν μαζί ξανά τον Φεβρουάριο στα πλαίσια του So-So Def 20th Anniversary All-Star Concert.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ