Τα ζώδια της Πέμπτης 2 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 2 Μαΐου

Τα ζώδια της Πέμπτης 2 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για να επιτύχετε καλύτερες συνεργασίες θα πρέπει να κοντρολάρετε τον εκρηκτικό σας χαρακτήρα. Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά για να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε για ένα τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί εις βάρος σας από τρίτα κακόβουλα πρόσωπα. Να ξέρετε όμως, ότι θα χρειαστεί να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα είστε νευρικοί όλες αυτές τις μέρες και η συμπεριφορά σας θα προβληματίσει τους ανθρώπους γύρω σας.

Ταύρος

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μια καινούργια γνωριμία που θα κάνετε μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας ενθουσιάσει. Περιορίστε τα έξοδα και προβείτε σε συνετό προϋπολογισμό λαμβάνοντας υπόψη σας το χειρότερο σενάριο προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις όποιες δυσκολίες. Στα ερωτικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα δώσετε προτεραιότητα στον σύντροφο σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο για να κάνετε μαζί πολλά και διαφορετικά πράγματα, που θα σας ανανεώσουν. Στον επαγγελματικό σας τομέα, προσέξτε τις επαφές με τους συνεργάτες σας, γιατί ίσως δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

Δίδυμοι

Το μέλλον μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας σας απασχολεί ιδιαιτέρα. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι ότι θα πρέπει να βάλετε τη ζωή σας σε σταθερές βάσεις. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να λειτουργεί ένα παρασκήνιο σε βάρος σας. Φίλοι, συλλογική δουλειά, νέοι στόχοι, κοινωνική ζωή σας ευνοούν και ένα όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Φροντίστε στα οικονομικά σας να είστε προσεκτικοί.

Καρκίνος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Θα υπάρξουν μπερδέματα και παρανοήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ειδικά σε θέματα επικονωνίας. Ο χώρος της εργασίας σας, θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας και θα προσπαθήστε να βελτιώσετε το επίπεδο επαφής με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε. Περιορίστε την όποια τάση σας για υψηλούς στόχους στα επαγγελματικά σας αυτό το διάστημα. Στη δουλειά σας, θα επανεξετάσετε όλες τις προτάσεις που σας έχουν γίνει αναλυτικά, για να διαλέξτε αυτή που είναι πιο κοντά στις απαιτήσεις σας.

Λέων

Θα θελήσετε να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες και τα όνειρα σας, να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας και να ακούσετε τις συμβουλές που έχουν να σας δώσουν. Θα πρέπει να είστε σε συνεχή επαγρύπνηση και να αδράξτε τις ευκαιρίες, πριν τις εκμεταλλευτούν άλλοι. Όσοι όμως έχετε μια σταθερή σχέση, θα αρχίσετε να σκέφτεστε πιο σοβαρά την πορεία της σχέση σας και θα κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον σύντροφο σας. Παράλληλα δεν πρέπει να αναλάβετε νέα οικονομικά ρίσκα και να επενδύσετε τα χρήματα σας χωρίς προηγουμένως να σιγουρευτείτε ότι δεν θα έχετε σημαντικές απώλειες γιατί θα χαλάστε τις ισορροπίες που με τόσο κόπο έχετε καταφέρει. Φανείτε όμως προσεκτικοί και μην προβείτε σε αλόγιστα έξοδα και άσκοπες αγορές.

Παρθένος

Η προσωπική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο αυτήν την περίοδο. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο που θα σας ενθουσιάσει. Οι όποιες προτάσεις προκύψουν αυτό το διάστημα θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά, γιατί ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Παράλληλα θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που είχαν μείνει στην άκρη και δεν έπαιρναν άλλη αναβολή. Τα άστρα προβλέπουν, για τα προσωπικά σας, ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο.

Ζυγός

Μόνο αν είστε ψύχραιμοι και υπονομονετικοί, θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα με όλα αυτά που έχετε αναλάβει. Να ξέρετε ότι θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο με τη συμπεριφορά σας και αργά ή γρήγορα θα χάσετε το σύντροφο σας αν συνεχίσετε έτσι. Ο αισθηματικός τομέας δεν υπόσχεται τα καλύτερα, καθώς η προσοχή σας θα είναι στραμένη στην δουλειά. Το μέλλον μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας θα σας απασχολήσει ιδιαιτέρα. Υπολογίστε σωστά τις κινήσεις σας και λάβετε σοβαρά υπόψη σας τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Σκορπιός

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχουν κάποιες εντάσεις ή οι υποχρεώσεις θα είναι μεγάλες, με αποτέλεσμα να αγχωθείτε. Στον επαγγελματικό σας τομέα, το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο, γι΄ αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εντάσεις στο χώρο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα χρειαστεί να κάνετε περικοπές στα σχέδια σας, γιατί τα έσοδα σας θα είναι μειωμένα αυτές τις ημέρες. Τα άστρα προβλέπουν για τον ερωτικό σας τομέα, ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα βρείτε λύσεις από κοινού με τον σύντροφο σας, για τα προβλήματα που έχετε και θα καλύψετε την απόσταση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ σας. Τώρα είναι καιρός για έρευνα και δράση, στα θέματα που σας απασχολούν στον εργασιακό σας χώρο.

Τοξότης

Επαγγελματικά, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους υφιστάμενους σας. Μην επιτρέψετε στους φόβους και τις ανασφάλειές σας να δηλητηριάσουν τη σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι ρυθμοί, τα ωράρια και οι συνθήκες που θα επικρατούν θα σας κουράσουν, αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσετε. Στα οικονομικά σας, θα κάνετε κάποιους συνδυασμούς και θα αυξηθούν τα έσοδα σας, αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και αρχίστε τις σπατάλες.

Αιγόκερως

Αναζητήσετε καινούργιους τρόπου,ς για να βάλετε άμεσα σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε για την επέκταση της δουλειάς σας. Αυτή την περίοδο θα εργαστείτε σκληρά αλλά στο τέλος θα αναγνωριστούν οι κόποι σας και θα εισπράξετε ηθική και υλική ανταμοιβή από τους ανωτέρους σας. Είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για όσους λατρεύουν τα έντονα πάθη αλλά και τις δυνατές εντάσεις. Επαναστατήστε με μέτρο απέναντι σε καθιερωμένες σχέσεις, φιλίες και κοινωνικές συναναστροφές, καθώς αυτές οι ημέρες κρύβουν και κάποιες εκπλήξεις. Η ερωτική ζωή για σας τους δεσμευμένους θα απογειωθεί, καθώς θα κάνετε πράγματα που θα τονώσουν την σχέση σας.

Υδροχόος

Γι αυτό αξιοποιήσετε προς όφελος σας τις γνωριμίες που θα κάνετε. Μη φανείτε βιαστικοί και αγχώδεις σε καινούργιες προτάσεις συνεργασιών που θα σας γίνουν. Οι προσωπικές σας σχέσεις δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση, προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Προσέξτε την τάση σας για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις. Στα συναισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα νιώθετε ένα έντονο εκνευρισμό, θα πιεστείτε πολύ από τις υποχρεώσεις σας και θα βγάλετε γκρίνιες στο ταίρι σας.

Ιχθείς

Στα οικονομικά σου θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα και μετά να παραπονιέσαι ότι δεν σε φτάνουν. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αντιμετωπίσετε διαφορετικές θέσεις, αντιλήψεις και συμφέροντα και όπως αντιλαμβάνεστε θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Συγχρόνως θα αρχίσετε να αξιολογείτε τους ανθρώπους που σας πλαισιώνουν στην καθημερινότητα σας και θα κρατήσετε δίπλα σας αυτούς που πραγματικά αξίζουν και είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας. Το ευχάριστο είναι ότι θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις να κάνετε κάποια πράγματα που θα οδεύουν προς το καλύτερο.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ