«Προσκύνημα» στον τάφο του Καζαντζάκη έκανε ο Σάκης Ρουβάς [εικόνα] - iefimerida.gr

«Προσκύνημα» στον τάφο του Καζαντζάκη έκανε ο Σάκης Ρουβάς [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Ηράκλειο βρέθηκε την Πρωτομαγιά ο Σάκης Ρουβάς, στα πλαίσια των γυρισμάτων που κάνει σε όλη την Ελλάδα για τους Ήρωες. Εκεί που βρήκε το χρόνο να αφήσει ένα λουλούδι στον τάφο του Νίκου Καζαντζάκη.

Μετά την Αθήνα, τα Τρίκαλα και την Θεσσαλονίκη, ο Σάκης Ρουβάς και η υπόλοιπη ομάδα της παραγωγής της εκπομπής «Ήρωες» βρίσκονται πλέον στην Κρήτη προκειμένου να συναντήσουν ανθρώπους με αληθινές και συναρπαστικές ιστορίες.

Όπως συνήθως ο Σάκης Ρουβάς φροντίζει να ενημερώνει πλήρως τους φαν του για το που είναι ποστάροντας φωτογραφίες στο instagram. Όπως η συγκεκριμένη, που τον δείχνει να αφήνει ένα λουλούδι στον τάφο του Νίκου Καζαντζάκη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Σάκης είναι πολύ ευχαριστημένος από το πως εξελίσσονται τα γυρίσματα και απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο την επαφή με τον κόσμο.

«Προσκύνημα» στον τάφο του Καζαντζάκη έκανε ο Σάκης Ρουβάς [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηράκλειο Σάκης Ρουβάς ήρωες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ