Εκδοτικός οίκος ετοιμάζει βιβλίο για τους αδερφούς Τσαρνάεφ που αιματοκύλισαν την Βοστώνη - iefimerida.gr

Εκδοτικός οίκος ετοιμάζει βιβλίο για τους αδερφούς Τσαρνάεφ που αιματοκύλισαν την Βοστώνη

Εκδοτικός οίκος ετοιμάζει βιβλίο για τους αδερφούς Τσαρνάεφ που αιματοκύλισαν τη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εκδοτικός οίκος Riverhead από τη Νέα Υόρκη ανακοίνωσε πως η αμερικανο-ρωσίδα δημοσιογράφος Μάσα Γκέσεν, η οποία έχει καλύψει τον πόλεμο στην Τσετσενία και γνωρίζει πολύ καλά την τσετσενική διασπορά ετοιμάζεται να γράψει για λογαριασμό του βιβλίο για τους αδελφούς Τσαρνάεφ και τις βομβιστικές επιθέσεις που πραγματοποίησαν στη Βοστόνη.

«Το βιβλίο θα εξηγεί ποιοί ήταν οι αδελφοί, από πού ήρθαν, αυτά που διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα τους και το πως έφτασαν να κάνουν αυτά που φαίνεται πως έκαναν». Το βιβλίο θα τους ακολουθήσει από το Κιργιστάν στο Νταγκεστάν και μετά στο Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης.

Μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί ο τίτλος, αλλά και ούτε το πότε θα κυκλοφορήσει.

Σχετικά με τη συγγραφέα έγινε γνωστό πως όπως και οι αδελφοί Τσαρνάεφ έτσι και η δημοσιογράφος μετανάστευσε στην εφηβεία της στην Βοστόνη, αλλά λίγα χρόνια αργότερα επέστρεψε στην Ρωσία, όπου ζει και εργάζεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ