Συνεδριάζει το ΤΑΙΠΕΔ για τον ΟΠΑΠ -Στο τραπέζι η νέα βελτιωμένη πρόταση Μελισσανίδη - iefimerida.gr

Συνεδριάζει το ΤΑΙΠΕΔ για τον ΟΠΑΠ -Στο τραπέζι η νέα βελτιωμένη πρόταση Μελισσανίδη

Συνεδριάζει το ΤΑΙΠΕΔ για τον ΟΠΑΠ -Στο τραπέζι η νέα βελτιωμένη πρόταση Μελισσα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεδριάζει σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, με βασικό θέμα την ολοκλήρωση της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ. Υπενθυμίζεται πως η Emma Delta του Τσέχου επιχειρηματία Γίρι Σμετς και του ομίλου του Δημήτρη Μελισσανίδη, είναι ο μοναδικός υποψήφιος επενδυτής που παραμένει στη διεκδίκηση του ΟΠΑΠ.

Η Emma Delta είχε ζητήσει παράταση της προθεσμίας για την υποβολή βελτιωμένης προσφοράς για την απόκτηση ποσοστού 33% της ανώνυμης εταιρείας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ έκανε ομόφωνα δεκτό το αίτημα παράτασης και θα συνεδριάσει εκ νέου για το θέμα σήμερα στις 14.00.

Οπως αναφέρει και το euro2day η Emma Delta έχει προθεσμία μέχρι σήμερα στις 13:00 για να αυξήσει την οικονομική προσφορά της, το αρχικό ύψος της οποίας ανερχόταν κατά πληροφορίες στα 622 εκατ. ευρώ.

Πάντως με δηλώσεις του, ο Τσέχος Γίρι Σμετς τόνισε πως η κοινοπραξία δεν είναι διατεθειμένη να παρασυρθεί σε πολύ υψηλότερη προσφορά, ανεξάρτητα από το ράλι των τελευταίων ημερών στη μετοχή του ΟΠΑΠ. «Δεν θα επιτρέψουμε να μας σπρώξουν κάπου που δεν θέλουμε να πάμε», είπε στην τσέχικη εφημερίδα Hospodarske Noviny λίγο πριν φύγει για την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ