«Δεν κατάλαβα ποτέ ότι είναι γκέι», δηλώνει η αρραβωνιαστικιά σταρ του NBA [εικόνες] - iefimerida.gr

«Δεν κατάλαβα ποτέ ότι είναι γκέι», δηλώνει η αρραβωνιαστικιά σταρ του NBA [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την έκπληξη, τον πόνο και την ντροπή που ένιωσε όταν ο -επί οχτώ χρόνια σύντροφός της- Τζέισον Κόλινς αποκάλυψε στο Sports Illustrated ότι είναι γκέι μίλησε η μπασκετμπολίστρια πρώην αρραβωνιαστικιά του Κάρολιν Μους.

«Μου είναι δύσκολο να καταλάβω τι συμβαίνει. Επί οχτώ χρόνια τον έβλεπα ως τον μελλοντικό μου σύζυγο, το άλλο μου μισό και τον καλύτερό μου φίλο. Θέλω πραγματικά να είναι ευτυχισμένος. Απλά, όταν το άκουσα, ένιωσα πόνο, σύγχυση και ντροπή. Αισθάνθηκα να ζαλίζομαι και χρειάστηκε να καθίσω».

Αυτό δήλωσε στο TMZ η ύψους 198 εκατοστών Κάρολιν Μους, η πρώην μπασκετμπολίστρια και νυν personal trainer που όχι μόνο είχε δεσμό με τον σταρ των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, αλλά είχε φτάσει και ένα βήμα πριν από το γάμο.

«Δεν κατάλαβα ποτέ ότι είναι γκέι», δηλώνει η αρραβωνιαστικιά σταρ του NBA [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Ο ίδιος ο Κόλινς, που πήγε και μίλησε στην Κάρολιν λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει το τεύχος με τη συνέντευξή του, είχε δηλώσει πως «όταν ήμουν νεότερος έβγαινα με γυναίκες. Εφτασα μάλιστα μέχρι το σημείο να αρραβωνιαστώ. Θεωρούσα ότι έπρεπε με το ζόρι να παντρευτώ και να κάνω παιδιά μαζί της. Επέμενα να λέω στον εαυτό μου ότι ο ουρανός ήταν κόκκινος, ενώ ήταν μπλε. Το να της πω ότι χωρίζουμε, λίγο πριν από το γάμο, ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Αλλά ήταν η σωστή γιατί δεν παντρευόμουν για τους σωστούς λόγους».

«Δεν κατάλαβα ποτέ ότι είναι γκέι», δηλώνει η αρραβωνιαστικιά σταρ του NBA [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Τη συμπαράστασή τους στον Κόλινς, που γίνεται ο πρώτος επαγγελματίας αθλητής που παραδέχεται ότι είναι γκέι ενώ ακόμη είναι σε ενεργή δράση, εξέφρασαν ο πρόεδρος Ομπάμα, ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, ο Κόμπι Μπράιαντ και πολλοί άλλοι.

«Δεν κατάλαβα ποτέ ότι είναι γκέι», δηλώνει η αρραβωνιαστικιά σταρ του NBA [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ