Στον «αέρα» οι Πανελλαδικές -Οι καθηγητές παίζουν με τα νεύρα των μαθητών - iefimerida.gr

Στον «αέρα» οι Πανελλαδικές -Οι καθηγητές παίζουν με τα νεύρα των μαθητών

Στον «αέρα» οι Πανελλαδικές -Οι καθηγητές παίζουν με τα νεύρα των μαθητών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΟΛΜΕ δεν κατέληξε σε κάποια απόφαση για απεργία κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων και η αγωνία των μαθητών έχει χτυπήσει «κόκκινο», αφού λίγες ημέρες πριν περάσουν από τη δοκιμασία των εξετάσεων για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ – ΤΕΙ της χώρας δεν γνωρίζουν αν θα είναι ανοιχτά τα εξεταστικά κέντρα.

Μετά από μαραθώνια συνεδρίαση, τη Μεγάλη Τρίτη, συμφώνησαν ότι την απόφαση θα την λάβουν σε νέα συνεδρίαση την ερχόμενη Πέμπτη, μετά τις γιορτές του Πάσχα.

Τα μέλη των παρατάξεων δεν κατόρθωσαν να συμφωνήσουν με τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ, που πρόσκεινται στη ΝΔ, να προτείνουν να ληφθεί η απόφαση με κάλπη και να ψηφίσουν οι καθηγητές, κάτι που προκάλεσε τη διαφωνία των συνδικαλιστών της παράταξης των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων, η πλειοψηφία των οποίων πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ πρότειναν 48ωρη απεργία πριν τις εξετάσεις και συγκεκριμένα στις 14 και 15 Μαΐου, και αμέσως μετά γενική συνέλευση, για να καθοριστεί η πορεία των κινητοποιήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ