Αυτό είναι το πουκάμισο που μένει καθαρό και ατσαλάκωτο για 100 μέρες [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το πουκάμισο που μένει καθαρό και ατσαλάκωτο για 100 μέρες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν είστε από αυτούς που θέλουν το πουκάμισό τους κολλαριστό και καθαρό κάθε μέρα, αλλά δεν έχετε χρόνο για να το περιποιηθείτε, τότε βρήκατε το αντικείμενο του... πόθου σας.

Το Wool & Prince είναι το πρώτο πουκάμισο που μπορεί να φορεθεί για εκατό, ναι καλά διαβάσατε, ολόκληρες μέρες χωρίς να πλυθεί και να παραμείνει καθαρό, φρεσκοσιδερωμένο και ευωδιαστό.

Το μυστικό όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του, από τα λίγα που έχουν αποκαλύψει μέχρι τώρα, βρίσκεται στην απορροφητικότητα και τη δυναμική του νήματος που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του.

Αν θέλετε να το... δοκιμάσετε και να ηρεμήσετε από το πλύσιμο και το σιδέρωμα για τρεις μήνες περίπου, τότε θα πρέπει να ξοδέψετε 98 δολάρια και να αποκτήσετε το Wool & Prince, το οποίο κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πουκάμισο ατσαλάκωτο Wool & Prince
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ