ΝΔ: Να ξεκαθαρίσει ο κ. Τσίπρας ποια είναι η θέση του για το ευρώ - iefimerida.gr

ΝΔ: Να ξεκαθαρίσει ο κ. Τσίπρας ποια είναι η θέση του για το ευρώ

ΝΔ: Να ξεκαθαρίσει ο κ. Τσίπρας ποια είναι η θέση του για το ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα ένταση πυροδοτεί η πρόταση του ΑΚΕΛ να αποχωρήσει η Κύπρος από το ευρώ, την οποία ακολούθησαν τα συγχαρητήρια της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» του Παναγιώτη Λαφαζάνη, με τη Νέα Δημοκρατία να επιτίθεται εκ νέου στο ΣΥΡΙΖΑ για τις θέσεις του για το κοινό νόμισμα.Με ανακοίνωση, το γραφείο Τύπου του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να ξεκαθαρίσει ποια είναι η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το ευρώ.«Εκτός και αν ο κ. Τσίπρας έχει επιλέξει ως στρατηγική του να πατά σε δύο βάρκες. Ας είναι, πάντως, πιο προσεκτικός, γιατί, όπως φαίνεται, τη μία την τραβά ο κ. Λαφαζάνης παρέα με τον κ. Αλαβάνο και σύντομα θα βρεθεί στο νερό...» καταλήγει η ανακοίνωση.Αναλυτικά: «Η “Αριστερή Πρωτοβουλία” του κ. Λαφαζάνη πανηγύρισε με ιδιαίτερη θέρμη την απόφαση του ΑΚΕΛ για έξοδο από το ευρώ στην επίσημη ιστοσελίδα της iskra.gr.Θα ξεκαθαρίσει, επιτέλους, ο κ. Τσίπρας ποια είναι η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ; Υπέρ του ευρώ, όπως ο ίδιος διατείνεται ή υπέρ της εξόδου από την ευρωζώνη, που υποστηρίζει με σθένος ο εσωκομματικός του αντίπαλος;

Εκτός και αν ο κ. Τσίπρας έχει επιλέξει ως στρατηγική του να πατά σε δύο βάρκες. Ας είναι, πάντως, πιο προσεκτικός, γιατί, όπως φαίνεται, τη μία την τραβά ο κ. Λαφαζάνης παρέα με τον κ. Αλαβάνο και σύντομα θα βρεθεί στο νερό...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ