Δέκα συλλήψεις για στημένους αγώνες - iefimerida.gr

Δέκα συλλήψεις για στημένους αγώνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ασφάλεια Αττικής προχώρησε στις συλλήψεις των Σταύρου Ψωμιάδη, Αχιλλέα Μπέου και Γιώργου Τσακογιάννη, καθώς και άλλων έξι προσώπων από το χώρο του ποδοσφαίρου, για στοιχήματα σε ύποπτα παιχνίδια μέσω του ΟΠΑΠ, ενώ ανάμεσα στα άτομα που έχουν προσαχθεί περιλαμβάνεται και παράγοντας της Ηλιούπολης.

Η έρευνα της υπόθεσης πραγματοποιείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ σε συνεργασία με τις δικαστικές αρχές και το ΣΔΟΕ ύστερα από σχετικό φάκελο για στημένα παιχνίδια, που έστειλε στις ελληνικές αρχές η UEFA. Πρόκειται για 20 ποδοσφαιριστές και παράγοντες και την έρευνα διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Ελένη Ράικου. Τα τρία αδικήματα για τα οποία είναι πιθανόν να γίνουν διώξεις είναι η στοιχηματική απάτη, το ξέπλυμα χρήματος και η συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ