Mercedes Unimog: Κάνει τα πάντα και πάει παντού - iefimerida.gr

Mercedes Unimog: Κάνει τα πάντα και πάει παντού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

MercedesUnimogΑν θέλετε να μπορείτε να πάτε σχεδόν όπου μπορεί να φτάσει τροχοφόρο τότε το είναι αυτό που ζητάτε, μιας και πρόκειται για το πιο πολυσύνθετο και πολυτάλαντο όχημα που έχει κατασκευαστεί και που μπορεί να αγοράσει κανείς.

Το οποίο επιπλέον, με την προσθήκη των κατάλληλων εργαλείων –υπάρχουν περισσότερα από 1.000- μπορεί να εκτελέσει και διάφορες εργασίες. Από τη διάνοιξη χιονισμένων δρόμων, μέχρι την κίνηση σε σιδηροτροχιές.

UnimogΗ νέα του γενιά που παρουσιάστηκε επίσημα πριν από λίγες ημέρες, είναι πέρα από όλα τα παραπάνω ακόμα πιο καθαρή και οικονομική, χάρη στους ανανεωμένους κινητήρες πετρελαίου της των 5.500 και 7.100 κυβικών, που αποδίδουν από 156 έως 354 ίππους. Παράλληλα έχει εκσυγχρονιστεί και ο εσωτερικός διάκοσμος που είναι πιο εργονομικός και πρακτικός, ενώ πέρα από τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά του , όπως τη δυνατότητα μετακίνησης του τιμονιού από τα αριστερά στα δεξιά και αντίστροφα προκειμένου να διευκολύνονται εργασίες στα άκρα των δρόμων, προστέθηκαν κι άλλα. Όπως π.χ. η εμπρός κάμερα που βοηθά τόσο στη σύνδεση των επιπλέον εξαρτημάτων όσο και στην καλύτερη αξιοποίησή τους.

UnimogMercedesUnimogoffroadΑπό κει και πέρα το στις 10 συνολικά εκδόσεις του, οι οποίες διαφοροποιούνται από το ωφέλιμο φορτίο αλλά και τις χρήσεις τους, διαθέτει υψηλή τεχνολογία, που του επιτρέπει να περνά χωρίς πρόβλημα μέσα από νερά βάθους 1,20 μέτρων, να έχει σχεδόν εξωπραγματικές δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμων, σημαντική απόσταση από το έδαφος και μεγάλο ωφέλιμο μήκος ανάρτησης. Μάλιστα ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι –ακριβώς για να μπορεί να πηγαίνει σχεδόν παντού- οι προγραμματισμένες στρεβλώσεις του πλαισίου του, που αυξάνουν κι άλλο τις ικανότητές του.

Mercedes Unimog: Κάνει τα πάντα και πάει παντού | iefimerida.gr 0
Mercedes Unimog: Κάνει τα πάντα και πάει παντού | iefimerida.gr 1
Mercedes Unimog: Κάνει τα πάντα και πάει παντού | iefimerida.gr 2
Mercedes Unimog: Κάνει τα πάντα και πάει παντού | iefimerida.gr 3
Mercedes Unimog: Κάνει τα πάντα και πάει παντού | iefimerida.gr 4
Mercedes Unimog: Κάνει τα πάντα και πάει παντού | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ