Στα δικαστήρια χωρίζουν οι δρόμοι ΠΑΟΚ – Δώνη - iefimerida.gr

Στα δικαστήρια χωρίζουν οι δρόμοι ΠΑΟΚ – Δώνη

Στα δικαστήρια χωρίζουν οι δρόμοι ΠΑΟΚ – Δώνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επεισοδιακό τρόπο φαίνεται πως θα οριστικοποιηθεί το διαζύγιο του Γιώργου Δώνη με την ομάδα του ΠΑΟΚ, έπειτα από τον αποκλεισμό από τον τελικό Κυπέλλου.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την τελευταία ευκαιρία που είχε για να πείσει τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, να τον κρατήσει στο σύλλογο και την επόμενη χρονιά και οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια, καθώς η ΠΑΕ θα καταγγείλει το συμβόλαιο του Γιώργου Δώνη.

«Η ΠΑΕ Π.A.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι αποφάσισε να καταγγείλει τη σύμβαση με τον προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Δώνη για σπουδαίο λόγο που οφείλεται σε υπαιτιότητά του» αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Ο αποκλεισμός από τον Αστέρα Τρίπολης στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά και οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε η ομάδα στα δύο αυτά παιχνίδια έδωσαν τη... χαριστική βολή στη συνεργασία των δύο πλευρών, που πέρασε και άλλες φουρτούνες μέσα στη χρονιά.

«Όσον αφορά στα γεγονότα των τελευταίων ημερών και τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο που ταξίδεψε στην Τρίπολη, αλλά και από όσους ονειρεύτηκαν τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου» συμπληρώνει η ΠΑΕ.

Πλέον, αντικαταστάτης του κ. Δώνη θα είναι ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Γιώργος Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ